Anonim

161 VL Christian & Oliver - (2011-12-16)

Så jag tyckte att den här bilden markerade skillnaden mellan en Otaku och en Weeaboo.

Den fjärde punkten säger

Har "fangirl-ögonblick" när som helst, var som helst och framför någon

Men vad är "fangirl-ögonblick"? och vad är deras ursprung? (Är det faktiskt från anime)

3
  • ja jag antar att det skulle vara en okontrollerad reaktion på något som spänner om anime eller vad de är ett fan av. som en fangirl som ser sin favoritskådespelare eller sångare och skriker av glädje och spänning utan att tänka på omgivningen.
  • Så som det används i den bilden är det medvetet vagt så att du kan föreställa dig vilken typ av beteende som kommer att irritera dig och göra bildskaparens poäng för dem.
  • måste säga, denna skillnad existerar bara inom samhället som omfattar dessa två. från utsidan är de båda desamma utom en är en garderob weeaboo lol

Fangirls har funnits ganska länge. Uttrycket att ha sin första inspelade användning 1934 i romanen av humoristen A. P. Herbert kallas Holy Deadlock som handlar om en skilsmässakamp. Det första beteendet som nu om dagen beskrivs ofta som Fangirl-moment eller Fangirling används också i den här boken, vilket effektivt gör det till termens ursprung.

Fangirls är nära besläktade med Fanboys, som är den manliga upplagan av fangirls, som har funnits sedan 1919.

Ett Fangirl-ögonblick eller ibland kallat fangirling uppstår vanligtvis när ett ämne av intresse nämns, eller kommer nära relaterat till aktuella ämnen. Där kommer de ut antingen

  1. slösa bort oändliga mängder tid ochling, diskutera / argumentera, förfölja, etc. föremålet för deras "tillgivenhet"
    eller
  2. Reagera med andfåddhet, svimning, höga ljud, skakningar, kraftigt huvudskakningar som mitt i ett anfall, våta trosor, oändliga blogginlägg etc.

Även om villkoren i sig inte är så gamla, är det beteende det är det själv. Idolization har funnits sedan 1590-talet där härskare, kungar och liknande gillade och förmodligen hade en hel del fangirls fangirling också.