Anonim

The Strawhat Pirates: \ "GUD \" USOPP | Tekking101

Jag har inte tillräckligt rykte så för det, det mest förståeliga svaret är att de inte är logiafruktanvändare, jag misstänker att det är andra typer av djävulsk frukt där kroppen kan producera så mycket av saken (jag kan inte säga det exakta ordet) som de vill. Till exempel - admiraler (mer plasma, is eller ljus), trebol (Donquixote Doflamingo-familjen mer klibbigt material), Blackbeard (mer mörker), ess (mer eld) etc. I sådant fall träffade bara haki-attacken saken som täckte deras kropp och bara kunna klia lite och därför kan kroppen i denna typ av djävulsk frukt återfå sin normala nivå genom att bara producera mer materia. Rösta om du tycker att det här är till hjälp.

2
  • Du kan ställa och svara på frågor vid vilken rep som helst, inklusive din egen. Om du omformulerar den här frågan till en mer detaljerad fråga och flyttar ditt svar till svarssektionen passar du bra på webbplatsens format.
  • Detta är inte en "post your theory" -sida.

Uppenbarligen har amiraler frukt av logi-typ, kolla här:

Akainu frukt: Magu_Magu_no_Mi

Aokiji-frukt: Hie_Hie_no_Mi

Kizaru frukt: Pika_Pika_no_Mi

Problemet här var nivån på kraften i haki, i det här fallet Busoshoku haki.

Du har många exempel på olika strider där du kan se att nivåskillnaden i denna typ av haki tillåter en användare att slå andra. Ett tydligt fall är kampen mot Roronoa Zoro vs Pica, där Zoro lyckas slå Pica tack vare att hans haki är överlägsen.

Admiralerna påverkas också av denna haki, detta är tydligt när Rayleigh använde Haki för att stoppa Kizaru och till och med rörde vid sin Logia-kropp.

Amiralerna är logianvändare, det finns inte en fjärde typ av djävulens frukt.

De är en av de starkaste, så svaga slag kommer inte att skada dem så mycket.

Följande delar innehåller några spoilers för Vegapunk-bågen.

Vi vet att Aokiji och Akainu kämpade mot Vegapunk, och Akainu kom ut som en vinnare. Akainu förlorade till och med ett av benen.

Haki-användare använder vanligtvis armanent haki för att både attackera och försvara sig från andra attacker. Du kan se detta i de flesta striderna mellan haki-användare, de härdar magar och armar för att inte träffas så lätt.