Anonim

\ "Mami Koyama \" Har en roll i HOPPKRAFT! Kaguya, Shaina och Arales röstskådespelerska!

Vi vet att Aizen försöker skapa nycklar och kombinera Hogyoku, montera ihåliga arméer etc. Frågan är varför? Vad är motivet bakom det? Är det kliché som "GREEED FOR POWAAA !!" eller finns det andra planer för vad han ska göra som en Soul King? Kanske regeländring? Vad kämpar han egentligen för?

För det mesta: vi vet inte. Det är en handlingspunkt som aldrig riktigt löstes när mangan avslutade. Allt vi har är följande arg uppmaning från Aizen efter att ha besegrats av Ichigo och Urahara, och förmanade Urahara för att han helt enkelt accepterade status quo och "den där saken" som Soul King.

Utan det hade vi kanske fått sluta Aizens verkliga plan var att utforska kraftens djup och hitta en utmaning, och själskungen var bara en punkt på vägen. Men det verkar som att han inte gillade tanken på att bli kontrollerad, och han ville förändra världen. Men bortom hans uppfattning om kontroll får vi aldrig riktigt en anledning till varför han vill göra detta eller vad han tänker åstadkomma.

2
  • Ja "förändrat världen" ändra vad? Annat än att Urahara och Ichigo bara kan låtsas att Aizen är väldigt kraftfull och problemet är löst. Och hogyoku är fiskigt eftersom Soul King också har kraften i hogyoku och andra inte kan använda det av fiskiga "moraliska" skäl. Jag menar att clownen dödade tusentals medborgare för Soul Balancing Act, nc moral.
  • Urahara kan också göra hogyoku utan att döda många människor så det finns inget verkligt problem med hogyoku-reasearch.