Anonim

Making of Krystalak Sculpture Godzilla Unleashed Custom Figure

Jag såg en scifi-animefilm och jag glömde namnet. Allt jag minns är historien och karaktärerna. Jag tror att den kvinnliga robotpersonen var på filmens omslag och hade kläder i blå eller vit scifi-stil. Jag tror också att filmen skapades 2014, men jag är inte säker.

Berättelse: Filmen börjar i en hologramiljö där den kvinnliga huvudpersonen solar. Slår på av en kille när plötsligt hologramrummet hackas och hon spårar detta hack till jorden. Senare avslöjas att hackaren är en AI som försöker få människor på sin raket ut ur jorden för att kolonisera nya planeter. AI lämnar sig själv utan någon annan i slutet av filmen.

Huvudpersonen: Kvinnliga data. Bor i en stor struktur ovanför jorden i rymden. Tillåts ytterligare "minne" på grund av hög entusiasm och mål. Får ett uppdrag att gå ner till jorden. Hon skyndade på kroppsskapandet och tog sin kropp vid 18 års ålder istället för sin vuxna kropp. Hon faller till jorden i en skida som möter sin informant (man) som lockar muterade djur till sig med avsikt.

Det är Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise, en film från 2014. Genrer: action, mecha, sci-fi.

Filmaffisch och flickans "data":

Beskrivning från MyAnimeList:

Med jorden nu kvar i ruiner efter "Nano Hazard" har större delen av mänskligheten övergett planeten som de en gång kallade hem tillsammans med sina fysiska kroppar och återuppbyggt sina digitaliserade sinnen till ett samhälle inom "DEVA".

AD 2400 upptäcker DEVA: s centrala råd en händelse av obehörig åtkomst till deras mainframe. Någon på jorden försökte hacka sig in i systemet. Den enda information DEVA kunde hämta var att hackaren hänvisade till sig själva som "Frontier Setter."

För att undersöka de mystiska hackarens motiv skickar DEVA: s höga tjänstemän tredje säkerhetsofficer för systemsäkerhet Angela Balzac till jordens yta. Utrustad med en protetisk "materiell kropp" försöker Angela ta kontakt med en lokal agent Dingo, men det som väntade henne var en svärm av sandmaskar som nu angripit jordytan. Angela avlyssnar de grymma skadedjuren med sin exoskeletala dräkt Arhan.

Kommer Angela och Dingo att kunna hitta Frontier Setter på den här förödade planeten?

Deras resa för att utforska världens hemligheter börjar nu ...!

1
  • Tack, den här filmen lämnade intryck på mig och jag har ännu inte hittat en scifi-film av denna kvalitet. Bra snabbt svar. : P