Anonim

Den här frågan innehåller potentiella spoilers för avsnitt 8 i Index 3!

I avsnitt 8 av Toaru Majutsu inget Index III under striden mellan

Amakusa-kyrkans medlemmar och Aqua of the Rear i scenen där Itsuwa attackerar Aqua med Saint Destroyer har vi följande scener: I den första scenen bär Itsuwa sin sköldpaddshalströja

och hon bär den fortfarande när Aqua slår henne och slänger henne genom taket.

Men i det ögonblick de visar henne på marken är tröjan plötsligt borta

Under de återstående scenerna saknas tröjan. Av skotten är det uppenbart att Itsuwa inte hade styrkan eller medlen för att ta bort tröjan själv. Så nu är min fråga, är detta ett kontinuitetsfel i showen eller försvann tröjan på något annat sätt?

1
  • Förmodligen blev blåst av med attacken eftersom det är så logik i anime fungerar. Det är bara konstigt att tröjan har använts under toppen.

Det glansade över i anime, men i romanerna använde hon en trollformel som avled skador på hennes kläder. När de tog attacken räckte det för att bränna upp tröjan.

1
  • Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange! Detta ser ut som en bra utgångspunkt för ett bra svar. För att göra det bättre kan du också nämna romanens namn, volym nr. & kapitel nr / titel, och citatet / omgivande avsnitt som beskriver detta? Du kan alltid redigera ditt inlägg för att förbättra det :)