Anonim

Vi vet nu att Tobi '' materialiserades '' när han transporterade sig själv. Det fanns några tillfällen när han var så nära sina fiender när han transporterade:

  • När Tobi / Madara lindades av Yamatos trästil. Kakashi, Yamato och Naruto var där. Efter att ha pratat, transporterade Tobi sig själv. Kakashi var rätt bakom honom med Raikiri, men han (Kakashi) försökte åtminstone inte attackera honom.
  • Efter att ha pratat om sin plan på Five Kage-toppmötet transporterar han sig själv FRAM FÖR DE fem fem KAGE och andra människor dit.

Jag har faktiskt två frågor:

  1. Jag förstår att de (andra människor) hade försökt attackera honom för en miljon gånger och misslyckades. Men varför ingen försökte attackera honom när han transporterade?
  2. Varför Tobi / Madara var SÅ TILLTRYCKLIG OCH KASSA i att transportera sig själv när hans fiender var så nära honom?
    Jag menar ja, han kunde bara omedelbart stoppa sin transport om någon som är tillräckligt snabb försökte attackera honom, men då skulle det ge en förändring för hans jutsuhemlighet att avslöjas.

P.S. Jag vet hans riktiga identitet, jag har avslutat serien.

1
  • Ändrade stavningen av Konan, ber om ursäkt om du faktiskt menade den tiden han kämpade barbar eller O'Brien.

Huvudskälet är helt enkelt för att de inte visste att han materialiserades när han "försvann". Första gången som åtta-manstruppen sprang in i tobi, antog Kakashi tillsammans med alla andra en hatt som han kunde ta bort sig själv från tillvaron.

Vad du missar är den enda anledningen till att någon skulle försöka attackera honom under den delade tidsramen är om de förstår / upptäcker hemligheten bakom hans Jutsu.

Det verkar som om Tobi var skicklig på att klara sig med människor, han var en mästare i manipulation och psykologisk krigföring. Det är så vi vann Sasuke och Nagato och nästan fick Naruto att tänka igenom sitt perspektiv. Han använde lite klassisk konditionering på sina motståndare, tänk på det här, tobi skulle vanligtvis alltid hålla fast tills motståndaren var utsliten från att attackera honom och saknade, då kommer tvivel att uppstå efter att ha missat så många gånger. Att försöka slå honom medan han vrider sig tycks framkalla exakt samma resultat. Och även du som inte var själva fallet såg det logiskt ut så. Och för en majoritet av serien fungerade det för honom.