Anonim

DEN MESTA BÅGAN I SKYRIM !!!!!

I mangan sägs alkemi ha undervisats för amestrier över 350 år före seriens start av en mystisk man känd som filosofen från öst och förklaras för att utnyttja den diastrofiska energin som frigörs från rörelsen och kollisionen. av tektoniska plattor djupt inne i jordskorpan till krafttransmutation.

Jag är helt enkelt förvirrad mellan korrelationen mellan tektoniska plattor och alkemins kraft. Hur fungerar de tektoniska plattorna som rör sig som bränsle för icke-p.stone-transmutationer ??? Alkahestrys kraftkälla är "chi", eller själva jordens livskraft är perfekt. så varför drivs alkemi av rörelsen av tektoniska plattor? Det är så slumpmässigt för mig.

1
  • 5 Vilken typ av svar letar du efter? Om du letar efter något vetenskapligt kommer du inte att få det. I bästa fall beror det på att det är vad författaren valde.

Allvarligt, den mest förklaringen vi någonsin få är den här panelen i kapitel 67:

Om du undrar hur detta lyckas göra andra transmutationer än jordbaserade, kom ihåg att jorden inte är källan till själva transmutationen, bara energi används i den. Bara nödvändiga material (motsvarande utbyte) räcker inte för att genomföra en transmutation. Du behöver också kunskapen om hur man kan ordna om materialet till dess nya form (det är därför alkemi inte används i större utsträckning) och energin till att faktiskt do omarrangeringen.

Amestris alkemi använder energin i marken (tidigare orsakad av plåtektonik, för närvarande av ... Tja, låt oss inte förstöra den), medan earter alkahestry använder naturliga chi-flöden.

Hur?
Aldrig förklarad utöver den ena panelen, eftersom det inte är så viktigt för historien.
Cool action och existentiell filosofi är.