Anonim

Aoi Sekai No Chuushin De 「AMV」 NEFFEX slarvig

Jag tittar på anime-serien och jag har ingen aning om vad som hände i mangan. I ett annat ämne här frågade jag varför om Endeavour löste fler brott än alla kan han inte anses vara den främsta hjälten. Jag vet att All Might besegrade All for One (jag kan inte minnas om han berättade det i anime eller om jag läste det online).

Jag undrar om Endeavour någonsin kämpade med All for One, och om han gjorde det, gjorde han det bra? Det är min fråga. Om det hände kan det förklara varför det anses vara den främsta hjälten kanske.

1
  • Förekomsten av All for One är okänd för de flesta. Infact, den första striden mellan All Might och All för en, dess reault och skadan på All Might är känd för att få få. Att sträva efter att vara rankad 2 är sannolikt en multidimensionell omröstning där olika faktorer är viktiga. Jag föreställer mig nästan rankningen som liknar hur olika publikationer bedömer universitet idag. Så Endeavour kan överbrygga all makt i ett avseende, han tappar bort i andra (Brute Strength, Likeability etc.)

Det finns ingen referens i mangan, förutom en liten bit, se redigera i slutet av inlägget. Manga spoilers framåt. Men precis som Arcane antydde är All For One ingen mild brottsling utan en seriös motståndare som går för döden om han ser det passande.

Det förklaras i Manga det

All for One har varit som mafias chef tidigare och fördelat Quirks bland sina underjordiska och sig själv som han ville. För att inte tala om att han ställde in ungen till den tidigare makthållaren i All Might's quirk för att vilja döda All Might. Vi vet i grund och botten att All for One är onda inkarnerade angående serien.

Han kanske inte har någon "dödskänsla" som översyn, men med tanke på den skada han orsakat All Might och

tidigare kraftägare av All Mights quirk

om han någonsin skulle ha kämpat med Endeavour skulle det säkert ha nämnts, eftersom att överleva en kamp med All for One är en bedrift i sig och kräver mycket tur.

I alla fall,

eftersom All for One bara är fängslad,

det är en möjlighet att han kommer att bekämpa Endeavour i framtiden.

Ett fängelsepaus skulle vara en typisk trope för en serie med superskurkar. (Också på det sättet som hjälte mördaren tittade på All for One ger mig hopp.) Vid den tidpunkten skulle Endeavour möjligen fortfarande vara # 1 hjälte och se det som hans yttersta viktiga plikt, som den nya bitens symbol, att innehålla honom igen. Jag skulle spela på Endeavour att dö och försöka.

REDIGERA: Som jag antyddes av en kommentar är det här ett tillfälle som börjar omkring kapitel 85

Where All for One, som fortfarande var på språng då, greps av hjältarna. Detta händer i kapitel 93: All for One blir attackerad av några hjältar efter att han kämpat ett tag med All Might och försökte bryta honom psykiskt. Andra hjältar evakuerar civila på scenen som hindrade All Might från att gå ut. I synnerhet släpper Endeavour upp några flammor på All for One, som han lätt avlägsnar. Endeavour uppmuntrar också All Might verbalt. Han gav, tillsammans med de andra hjältarna, bara All Might en minut för att få andan och rädda civila, All for One brydde sig inte ens om att attackera Endeavour. Jag skulle knappast kalla detta en kamp snarare än att blanda mig i All Mights kamp med All for One.

2
  • 1 Jag har inte läst mangan, men jag hittade denna wikia som hävdar att de gjorde det? bokunoheroacademia.wikia.com/wiki/Enji_Todoroki "Sträva tillsammans med Edgeshot och Kamui Woods mot All Mights plats efter att ha besegrat gripandet av Noumus. Endeavour når platsen och startar sitt flammaslag mot All For One, men All For One använder sin sprängvåg attackera för att lätt lätta bort lågorna "
  • @Pablo Du har rätt i att Endeavour attackerade All for One vid det tillfället, men jag skulle inte gå så långt för att kalla det en kamp. Jag uppdaterade mitt svar därefter.