Anonim

Få obegränsad Ff-token i fri eld | Hur man får obegränsad Ff-token i fri eld

När Shiro kallar det obegränsade bladet om han tar med sig en annan person, skulle de kunna använda hans framskrivningar?

Vapen i UBW finns där fysiskt, så tekniskt sett kan vem som helst plocka upp dem och använda dem. MEN, en ädel fantasma, som kristallisering av en legend, kan inte användas fritt av någon annan än den ursprungliga ägaren. När Shirou spårar Caliburn i Fate-rutten kunde han inte släppa loss sin kraft förrän Artoria svängde med sig själv. Projection Magic kan spåra minnena av vapnet så att en skicklig användare (som Shirou inte är i nämnda väg) skulle få viss skicklighet med vapnet

Precis som i HF, när Shirou spårar Herakles stensvärd och använder Nine Lives Blade Works

Men normalt, om du inte hade en NP som Lancelot's Knight of Owner, som tillåter honom att använda allt han känner igen som ett vapen som sin NP, skulle du inte kunna använda en annans NP ordentligt.

Det finns speciella fall som Astolfo som använder Akhilleus Cosmos i Apocrypha, men det beror på att Achilles själv lånar ut sina armar och rustningar som en del av sin legend och Astolfo tar emot vapen från andra som en del av hans.