Anonim

Code Geass AMV - Lelouchs melankoli

Under striden om Damocles kämpar Jeremiah Gottwald med Anya Alstreim, och efter att ha skadat Mordred, är han på väg att döda henne. Men från vad jag minns gör han det inte; istället ser vi honom på väg att aktivera sin Geass Canceler.

Nu vid denna tidpunkt vet vi redan att Anya drabbades av Geass av Marianne när V.V. dödade henne, och Mariannes makt gjorde att hennes medvetande kunde bo i Anya. Innan Ragnarok börjar övertas Anya av Marianne innan hon lämnar C.C. till en skymningsport för att nå Akashas svärd. Vid denna tidpunkt lämnar hon Anyas kropp och dör senare när Lelouch använder sin Geass på Gud.

Detta skulle innebära att Geass-lidandet som Anya hade nu har försvunnit. Så vad var det som Jeremiah såg i Anya som fick honom att använda Geass Canceler på henne?

Det sägs inte officiellt men det antyddes att Charles faktiskt hade använt sin Geass på Anya i flera år för att radera sina minnen. Om du kommer ihåg Jeremiah aktiverade Geass Canceler direkt efter att Anya avslöjade att hon inte hade några minnen. Förmodligen var minnet som raderade att hindra henne från att upptäcka Mariannes närvaro eller någon liknande händelse. Under hela serien är Charles den enda som kunde radera eller ta bort minnen och han är också i en nyckelposition för att radera dem och han vill hålla Marianne-existensen gömd.