Anonim

Black Bullet Episode 8 Review: Rentaro & Tina vs Tamaki & Yuzuki ブ ラ ッ ク ・ ブ レ ッ ト

I de underbäddade avsnitten av Black Bullet jag tittar på, om de översätts med rätta, verkar de säga att Tina Sprout är en mekanisk soldat? är det så? Varför skulle en initiativtagare som redan har övermänskliga bostäder (förbättrad styrka, hastighet, återhämtning etc.) behöva mekaniska delar?

Ja, Tina Sprout är både ett förbannat barn (initiativtagare) och en mekanisk soldat.

Initiativtagares utredning om Tina Sprouts namn. Hennes IP-rang är 98. Hon är en Uggla Initiator och en av de förbättrade NÄSTA soldaterna. Jag såg hennes specifikationer och hennes siffror är skrämmande. Enju kommer att dödas! ”

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 2: Mot en perfekt prickskytt (s. 125). Yen Press. Kindle Edition.

Varför? Det gör henne till den perfekta prickskytten och mördaren. Hennes mekaniska implantat gör det möjligt för henne att göra extraordinära skott som hon inte skulle kunna med ens Initiator-krafter genom att ge henne kontroll över hennes kropp och mekaniska system som Shenfield (eller automatiserade vapen för att attackera) som kan mata information direkt till hennes hjärna

Det här var Tina Sprout, och precis som Rentaro hade hon en prickskyttegevär laddad och redo, och ignorerade sagt "Big Brother" när hon höll ett vakande öga ner i sitt omfång. Bitsna som utgjorde en del av hennes siktningssystem fladdrade med jämna mellanrum mellan henne och målet Gastrea. Det var slags slags infanteri för hennes Shenfield, ett tankedrivet gränssnitt som, som så många bojar strödda över havet, överförde vindhastigheter och annan relevant prickskyttinformation direkt in i hennes hjärna.

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 5 (ljusroman): Rentaro Satomi, flyktig (Kindle Locations 257-260). Yen Press. Kindle Edition.

.

Mannen i videon använde en avancerad version av det. Med en neurochip implanterad i hjärnan kan han styra ett antal enheter med bara sina tankar. Dessa bitar är som spejdare. De har exakta observationsinstrument installerade och de skickar information om målets läge, inklusive dess koordinater, temperatur, fuktighet, vinkel och vindhastighet, trådlöst till operatörens hjärna. Det var därför den mannen kunde skjuta igenom målen med ögonbindel. Naturligtvis var operationen som prickskytten genomgick inte bara för detta. Jag har hört att handskakning också är en stor fiende för krypskyttar. Det är troligt att en metallbalanser implanterades i kroppen för att helt stänga av alla rörelser i handen från hjärtslag eller andning. Att sätta in något sådant är en bit kaka för någon som jag eller Ain. Rentaro, förstår du vad det betyder?

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 2: Mot en perfekt prickskytt (s. 145-146). Yen Press. Kindle Edition.

När det gäller anledningen till NEXT-projektet kan det hämtas från denna passage.

Rentaro, låt oss göra en enkel beräkning som även du kan förstå. Låt oss anta att mitt nya skapande av mänsklighetsprojekt och Ain s nästa har samma dolda kraft. Om vi ​​subtraherar en mekaniserad soldats förmågor från dig och den mördaren, vad har vi kvar? Den oöverträffliga väggen mellan en människa och en initiativtagare. Kan en människa slå en gorilla? Tänk noga på det. Rentaro, stanna bara vid sidan den här gången. Du behöver inte ta fler risker än du redan har. ”

Kanzaki, Shiden. Black Bullet, Vol. 2: Mot en perfekt prickskytt (s. 147). Yen Press. Kindle Edition.

Styrkan hos ett förbannat barn överstiger den vanliga människans kraft och förmågan hos ett förstärkt (mekaniserat) förbannat barn är överlägsen allt annat