Anonim

VÄNNESKRAFT-

Det finns ett fiolspår i Naruto Shippuden det är lite tråkigt eller känslomässigt. Det börjar med en liten gitarr eller banjo och fortsätter sedan med en fiol.

Fram till säsong 18 kommer låten oftast i en flashback, som Obitos flashback, och i berättelseboken från Jiraiya och ännu fler av dem. Ett exempel är i avsnitt 440 i boken från Jiraiya, låten börjar kl 17:17. Ett annat exempel är från avsnitt 464, runt minut 17.

Jag har kontrollerat alla OST, men jag kunde inte hitta den.

Vad är namnet på låten?

4
  • Välkommen till Anime & Manga! Även om vi tillhandahåller stöd för att identifiera OST, kan du tillhandahålla ett utdrag av ett avsnitt för det specifika spåret du letar efter? Eller kanske ett avsnittnummer med en tidsstämpel? Som det ser ut kommer det att vara svårt för oss att hjälpa eftersom vi inte exakt vad vi ska lyssna på
  • Men med tanke på beskrivningen kan det kanske vara sorg och sorg?
  • Det är sorg och sorg som @ Wondercricket sa. Om det inte är det ska du ge oss avsnittets nummer och tidsstämpel (eller någon särskild scen i det avsnittet)
  • Förra avsnittet hörde jag att det var i det här men det är i par som jag redan sa men det är avsnitt 440 i boken från jiraya-låten från 17:17 om du verkligen har det spåret och att det är online kommer jag att känna mig dum men ändå så jättebra full

Detta släpptes inte i någon av de officiella OST: erna. Åtminstone visas det inte i några av spåren i den här listan (från och med 2018).

Det finns några inofficiella versioner online, som den här, med titeln "Minato räddar Kushina".

Jag kommer ihåg den här låten som det nostalgisk-klingande spåret som mestadels är lyckligt, men som bara har en bit av bittersöthet, och också den riktigt bra violinbiten.

Inte att förväxla med "Let Me Tell You a Story from My Childhood", som låter likartat och också har några mycket trevliga fiolpartier, men till skillnad från den första låten, är mer lättsinnig och glad.

Jag tycker att det är Ensamhet kan du söka upp det på Youtube som Naruto Shippuden OST - Ensamhet.

Kolla också ut Sorg och sorg , eftersom båda har gitarr, banjo och violin.

1
  • 2 Fortfarande inte det :( det är verkligen det spåret som kommer upp på avsnittet jag specificerade jag menar att det kommer i par men inte kommer att söka ut dem alla haha ​​men tack alla kroppar ändå och låt oss hoppas att någon där ute vet svaret 🙏🏾

En som jag hade svårt att hitta var den här. Jag hoppas att det är den du letade efter. Det verkar passa din beskrivning, även om jag inte kunde verifiera avsnittets tidsstämplar.

Här är en spellista med flera andra icke-släppta spår (även om vissa kan ha släppts sedan).