Anonim

Honda HR-V 2016 - En revolução na sua garagem

För att vissa säger att Haise bara är en ny karaktär. Jag vill bara ha information eftersom jag är förvirrad.

4
  • Jag antar att du pratade om Tokyo Ghoul eftersom det var den enda serien som jag visste om en karaktär som heter Kaneki
  • ja och jag undrar om jag har hänt och det är i tokyoo ghoul
  • Tokyo Ghoul manga slutade för länge sedan, med en liknande plot (men helt andra händelser) inklusive en tvetydig gjorde Kaneki Die slutscenen (rekommenderar starkt att du läser manga, åtminstone från slutet av säsong 1, om inte från kapitel 1 för att korrigera ändringarna i anime). Då och först då kan du helt förstå dess sekvens, RE: som kommer att få de svar du söker.
  • Snälla, läs manga om du vill veta detaljer om tomten. Din fråga besvarades i Tokyo Ghould: RE för länge sedan.

Spoilers för de som inte har sett showen.

När Kaneki försökte leva som en människa var hans hår svart, och när han bestämde sig för att korsa en värld av ghouls blev hans hår vitt. Medan han levde mitt i håret förblev hans hår vitt. Efter detta, i slutet av serien börjar hans hår bli svart igen när han korsar tillbaka till människans sida. Nu, som Haise Sasaki, som lever som något mellan människor och galna, är hans hår vitt med svart i det. Det finns en tydlig visuell symobilisering som visar att de har samma karaktär. För att inte tala om tomt vill jag inte förstöra.

Jag antar att du pratar om Tokyo Ghoul. I mangan (på platsen där säsong 2 av anime slutade) dödar Arima Kaneki och sticker honom i ögat. Kaneki "dör", men när mangan fortsätter,

MÖJLIGA SPOILER FÖR SÄSONG 3!

Kaneki "kommer tillbaka" som Haise Sasaki med lite eller inget minne, så tekniskt dödade han inte helt. I anime visar det aldrig Kanekis kamp med Arima i slutet av säsong 2, men om det kommer att bli en säsong 3 som fortsätter från där säsong 2 slutade, kan vi säkert antar att Kaneki dödades av Arima.

1
  • Din spoiler svarar på frågan och motsäger sig själv.