Anonim

Bleach Kapitel 633 Granskning \ "Kungens hand \" 2 | Tekking101

Nyligen började jag titta på One Piece-anime och märkte några skillnader i berättelsen än vad som fanns i mangan, och jag undrade om det fanns en enorm skillnad i anime över mangan som med Black Butler, eller mer som små skillnader i plot som med Fullmetal Alchemist: Brotherhood.

1
  • Jag tror att de bara är fyllmedel, det har ingen betydande effekt på huvudhistorien

Anime och manga liknar varandra.

Detta beror främst på att mangaka, Eiichiro Oda faktiskt deltar aktivt i animationsprocessen. Så närhelst de vill ha ett fyllnadsepisod kommer de att kontakta Eiichiro Oda för bekräftelse, och han antingen godkänner eller avvisar det.

Jag tror att de enda avvikelserna fanns var någon del i början av anime som inte helt följde mangan och essens tatuering. Som senare blev anpassad också i mangan, så inte säker på hur mycket det skulle räknas som skillnad.

En manga är ett skelett av en bit anime så det finns några tillägg i anime för att göra det mer realistiskt och underhållande för publiken genom att ändra några av delarna av manga och den största skillnaden mellan dem är tillvägagångssättet för att förmedla berättelse för läsarna och anime-tittarna.

Mangaen är i allmänhet lite mer viskös eller blodig. Denna sida http://onepiece.animelag.com förklarar vilket kapitel som ansluter till vilken episod och vilken båge de är i om det är ett fyllnadsepisod. Hoppas det här hjälper.

1
  • 6 Detta svarar inte riktigt på frågaens fråga. I framtiden kan du överväga att sammanfatta eller citera relevant information i ditt svar snarare än att bara lägga upp en länk. Policyen för svar har alltid varit att förklara varför något fungerar. De bästa svaren visar exempel och hjälper allmänheten att förstå det, inte bara frågaren. Länkar till referenser eller resurser eller andra exempel kan vara till hjälp, men materialet bör också sammanfattas i svaret så att om länken bryts är svaret fortfarande värdefullt.

Anime har massor av fyllmedel mellan sidorna eller så drar de ut vissa delar. Anime har också hela fyllbågar som inte finns i mangan men de påverkar inte den övergripande historien om en bit. Jag har inte sett svart butler eller fullmetallalkemist så jag kan inte jämföra dem med ett stycke. Jag vet att det fortfarande är på samma plats som mangan är bara en båge bakom. Jag vet att anime kan lämna falska intryck på vissa ställen, till exempel när Luffy kämpade Doflamingo gjorde anime att det såg ut som att King Kong-pistolen hade svårt att slå Doflamingo men i mangan krossade det honom. Inte värt att fångas upp och titta på ett avsnitt i veckan enligt min mening men det är värt att titta på striderna eftersom animerade strider alltid är bättre än att titta på bilder.

0