Anonim

Guerreiro: Tiago Lemos Story

Vad är Dragon's Devil Fruit Power?

I Loguetown blev det stormigt från ingenstans när han dök upp. Jag tror också att jag kommer ihåg att Smoker sa något om det.

Det enda korrekta svaret är att vi inte vet. Det finns inget bevis Monkey D. Dragon har en djävulens frukt eller att han inte har en.

Det finns många teorier som tillskriver blixtnedslag som räddar Luffy från galgen till Dragon och därför blixt till hans djävulens frukt. De antar att han kan få stormstormfrukten eller luftluftfrukten. Allt detta är dock spekulationer.

1
  • Ville bara kommentera och säga att jag inte kan vänta med att se Dragon faktiskt kasta ner i framtiden. Han har fått nästan ingen åtgärd genom serien.

Om han har en, skulle jag säga att det är antingen Kaze Kaze no Mi (Wind) eller Topu Topu no Mi (Gust). Baserat på;

  • I Logue town för att rädda luffiga och avvisande rökare (kapitel 100),
  • I Goa Kingdom, för att rädda folket från papperskorgen i Goa Kingdom genom att öppna en väg (kapitel 587)

Även om det inte riktigt är klart i mangan vad Dragon gjorde i Goa, men i Anime är det klart att det är en liknande sak som han använde på Smoker tillbaka i Logue town. Videokälla här

4
  • Jag trodde alltid i Goa Kingdom att det var en om Ivan blinkar som öppnade en väg ...
  • @Gravinco Jag har redigerat mitt inlägg. IMO, det är omöjligt om ivas blinkning kan orsaka enorm vind och släcka elden, och det är för svårt att tro om det är en slump ... Och om jag sätter ihop det med evenemanget i Logue town, finns det bara en man som finns i båda av händelser när sådan vind händer.
  • Som du sa finns det inget sätt att vara säker på så det kommer alltid att vara ett antagande tills vi vet mer
  • @Gravinco exakt .. jag sa till och med om han ens har en ..