Anonim

Mönstret för att grundlägga siffror?

Så jag kom ihåg nyligen Steins; Gate-anime och när jag letade på logotypen på google verkar det finnas vad jag tycker är avvikande siffror bakom bokstäverna. Du kan tydligt se en fullständig nummersträng i bokstaven i. Om du zoomar in tillräckligt finns det också en massa spridda, icke-anslutna (?) Sådana som gömmer sig i bokstäverna n, s, G, t och e. En noll (0) finns också i punkten på "i", men det är lite av en sträcka. Eller inte.

Min fråga är: Vilken världslinje motsvarar dessa siffror i anime eller VN? Eller är det bara slumptal som används i logotypen för designändamål?

1
  • 0.571024 är det första världsskiftet; man kan säga att det var "där allt började." För de andra siffrorna finns det en 8 och en 5; så vitt jag vet hade ingen världslinje båda dessa siffror.

Som Eric noterar i kommentarerna är 0.571024 (siffran längs sidan av "i") divergensnumret för världslinjen Okabe befinner sig i början av showen.

Siffrorna gömda i bokstäverna (0 i i / 4 i n / 8 i s / 5 i G / 9 i t / 6 i e) bildar "048596". Jag slår vad om att det finns en "1" gömd någonstans som jag inte ser (kanske i det första "t"?), Eftersom 1.048596 också är ett viktigt divergensnummer: det är divergensnumret för Steins; Gate.

1
  • Tack så mycket :) Ja det är i det första t, Tror jag, eftersom det har en konstig vertikal linje som den andra t inte hade. Det var precis så länge sedan att jag redan har glömt dessa siffror. Det är dags att titta på det igen, antar jag.