Anonim

The Last of Us av AnthonyCaliber i 2:53:43 - Sommarspel gjort snabbt 2020 online

Jag läste en manga för ett tag sedan om en tjej som blev kär i en kille vars andra mörkare personlighet dyker upp på natten. Senare blev flickan och den mörka sidan kär i varandra och den mörka sidan blev avundsjuk på att flickan gillade den andra sidan av honom mer.

Kan någon identifiera vad denna manga är?

1
  • Det kommer sannolikt att finnas många oneshots som passar räkningen. Kan du vara lite mer specifik när det gäller den avlägsna plot, karaktärsfunktioner eller ritstil?

Av de fem jag hittat passar den här närmast:

Björnbär

Ända sedan Fune Momohara fick höra att hon var precis som en "killevän" av pojken hon gillade, har hon varit benägen att bli den ideala flickan. Men när hon möter den perfekta killen som visar sig vara mer än lite pretentiös, inser hon att det kan vara svårt att fortsätta utseendet!

Det ser ut som D.N. Angel för mig. Men jag är inte så säker på att handlingen kan vara någon historia nuförtiden.

2
  • Det är en serie, inte ett skott.
  • Åh fan ... Jag försökte.

Jag har inte avslutat det här ännu, men det kan vara S + M, men det nämner ingenting om natten:

Den första mannen som inte besatt av sina tillgångar visar sig vara den första mannen hon någonsin vill ha besatt över henne, även om det är något konstigt med honom ... En gång hon är med honom är han en söt masochist, nästa gång han är en djärv sadist. Vilket gillar Ryou bättre? S eller M? Hon måste göra ett val, för det visar sig att hon INTE kan ha båda.

http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1902

En vän till mig var desperat att hitta den här mangan ... efter att ha försökt hitta så länge hittade hon äntligen! Hon sa att det är ett extra kapitel av Ookami Nanka Kowakunai !? Om någon annan är ute efter det är det här :)

1
  • 3 Kan du ge åtminstone några bevis till dina ord, som en beskrivning från anime-databaswebbplats eller wikipedia?

Jag försökte återkalla och hitta lite manga som jag tidigare har läst innan jag snubblade på din fråga. Så det var inte förrän jag slutligen hittade mangan som jag letade efter, att jag samtidigt hittade en manga som verkar matcha din beskrivning.

Här är det: Saitei na Hito wo Suki ni Narimashita

Gillar den värsta möjliga personen ...... "Om du älskar mig kommer du att uppfylla min önskan, eller hur?" Yui bekänner sin kärlek till Hiro som döljer en mörk personlighet ...

Jag har inte läst det förut men efter utseendet på det är det kanske den. Hoppas det hjälper!