Anonim

Trotsa verkligheten | Oculus Quest

Huvudpersonen var en pojke som kunde se sprit, som han så småningom vände sig vid att se dem omkring sig. Tydligen brukade hans mormor lära honom att sprida andar, men hans minne torkades ut någon gång efter det.

Hur som helst var deras familj förment ansvarig för att skydda dessa sprickor i marken som ledde till andevärlden, och efter att hans mormor dog, var han tvungen att skydda den istället. Åh, men för att han inte kom ihåg några trollformler kom de andra skyddarna till andevärlden (på andra ställen) till hans hus för att hålla ett möte av något slag.

I mangan finns det också ett par syskon som använde vasslor för att slåss eller något ..., eller kanske var det deras andedjur ... Jag minns inte riktigt.

Vet någon namnet på denna manga? Jag skulle mycket uppskatta det om någon gör det :)

Det här är Totsugami (MAL-länk):

Narukami Tasuku är inte bara en genomsnittlig gymnasieelever. Han kan se spöken och demoner, även om han inte vill. En dag var han inblandad i en incident och fick reda på att hans familj var totsugamimori, de som skyddar totsugamizuka. Han är den enda som finns kvar i sin familj och nu, som arving till totsugamimori, drogs han in i den världen ...

Syskonen slåss med anda vasslor är: Takaomi Kozuka och hans familj.

0