Anonim

Port 1 Italien Höjdpunkter

I diskussionerna om Dragon Ball Super har det alltid varit undrat om Trunks fick en viss nivå av gud ki efter att ha förvandlats till "Super Saiyan Rage", eftersom det delvis finns en blå aura och vissa funktioner i ki är ritade liknande de i en Super Saiyan Blå och inte en vanlig Super Saiyan. Nu i förhandsgranskningen av Dragon Ball Super manga 24 har det avslöjats att ...

Stammar blev en Kaioshin-lärling och för att det var bäst att läka människor precis som Kibito gjorde. Vi vet att kaioshin har god ki, har en kaioshin-lärling också någon form av ledning av god ki, vilket gör att Trunks kan ha någon form av ledning av god ki redan?

Kom ihåg hur Goku hade sin Super Saiyan Gud. Trunks är även Kaioshin Appr. Det uppfyller inte din fråga om han har god ki eller inte.

Att ha en blå aura före den normala super saiyan-auren betyder inte att han fick en aura av en gud.

För att göra saker enkla eftersom jag tittar på Dragon Ball Super. Goku behöver en kombination av 5 personer som har blodet från Super Saiyan innan han hade det, så jag tror att Trunks också behöver det för att uppnå det.

1
  • 1 men ditt antagande är fel, för Vegeta behövde inte 5 personer för att få gud ki. Inte heller Beerus gjorde det. BTW, kanske du vill synliggöra bara för att muspeka över den del av texten där du förstör med>! märka

Jag tror att det beror på exponering från SSJB Goku och Vegeta och SSJR G / Black Godly Ki, att utsättas för det ki så länge i slagsmål kan ha orsakat Trunks att "absorbera" en del av det.

Liknar Vegeta; han förvärvade en Guds kraft av sig själv, vilket leder till att tro att han, tillsammans med de andra Saiyans, absorberade en del av gud ki medan han gjorde ritualen för att göra Goku till en gud.

Det handlar bara om att vara i rätt omständigheter för att vårda och göra något av guden ki.

Jag tror att Trunks har lite God Ki. Han var den enda som överlevde attacken från androiderna (ja, det var med Gohans träning men det spelar ingen roll) och han var den enda som kunde döda Fused Zamasu. Så det vore vettigt att han har en del God Ki inuti för varför inte Goku eller Vegeta kunde döda Zamasu i sin vanliga form med SSB (som är starkare än SSG sedan dess SSG + SSJ)

Och på något sätt avslutar Trunks honom med Spirit Bomb Sword. Han måste på något sätt få den massiva makten. Och han som hade Gud Ki skulle förklara det. Zamasu kan vara odödlig, men han är inte en gud. Och om hans far går uppför en SSG, vad säger då att han inte kan ha eller inte åtminstone ha makt inuti honom att göra det också?