Anonim

Pufferfish Morot Pinball

Jag är förvirrad över varför Supreme Kai förlamade Gohan för att hans energi skulle tömmas.

Kunde de inte bara ha eliminerat Babidi så att Buu inte skulle återuppstå?

Om jag minns rätt var anledningen att Kai inte visste var Babidi gömde sig. Han använde Gohan som bete och kunde sedan följa Babidis handleder tillbaka till trollkarlens skepp. Om han inte hade gjort det, vem vet hur historien skulle ha utvecklats därifrån.

Det var inte bara Gohans energi som återställde Majin Buu, utan också energi som hämtades från striderna i Babidis fartyg.

Att känna karaktärerna till Saiyan Z-fighters, skulle de inte ha hindrat Buu från att återuppväcka ändå. De skulle bara vilja slåss mot honom.

1
  • 1 Vegeta ja skulle vilja att Buu skulle återuppstå så att han kunde slåss mot honom i full styrka eftersom han gjorde en liknande sak med Cell och om jag minns rätt gick han med till Babidis sida av den anledningen (jag tror, ​​jag minns att han var Marjin Vegeta vid ett tillfälle) men Goku och Gohan vill undvika strider.

Som jphager2s svar påpekar, behövde de veta var Babidi gömde sig. Högsta Kais var villiga att låta Gohans energi tömmas för att de aldrig trodde att han och de andra Z-krigarna var så starka. Kanske om de visste att Gohans energi skulle fylla hälften av Buus energibehov skulle de inte ha tagit risken.