Anonim

Eren lanserar Attack on Marley? AOT S4 Anime Vs Manga | Attack on Titan säsong 4 avsnitt 5

I Attack på Titan, Rod Reiss blir ett motbjudande onormalt.

Genom en del undersökningar fick jag reda på att anledningen till hans stora form var att han tog serumet på fel sätt, dvs. han slickade det. Senare i avsnittet ser vi att Eren också tar Armor Serum genom att bryta flaskan med tänderna och ta serumet via munnen - vilket återigen är på fel sätt.

Varför blev Eren då inte onormalt som Rod Reiss?

1
  • Det beror på att han redan är en shifter, han kan kontrollera sin transformation, själva serumet är ryggvätskan jag tycker om en titans / shifters ryggrad.

Först och främst var Eren en Titan Shifter, så han kan inte gå onormal efter att ha varit Shifter (tror jag).

För det andra vet vi inte exakt om kraftinjektionen som Eren använder förvandlar människor till titaner.

Och för det tredje nämnde Rod Reiss att han inte kan ärva Founding titan, det var därför han tvingade Historia att göra det - vi kan anta att han visste att han kommer att bli onormal efter injektionen. Så det finns något speciellt med reiss som gör honom onormal, skiljer sig från andra människor som Eren eller Historia.

Men hur visste han det? Varför blev han onormal? Vi kan inte berätta just nu. Tja, det finns mycket mysterium kring onormala titaner och det har ännu inte förklarats. Vi vet bara att vissa titaner är mer intelligenta eller beter sig på olika sätt eller ser väldigt annorlunda ut.

Det finns en wiki-artikel som säger att titanväxlare också är onormala. Så det är möjligt att avvikelser inte kan bli titanväxlare (kan inte bli "dubbla avvikelser"). Så Rod visste på något sätt att han kommer att bli onormal och inte kommer att kunna ärva titankraften.

Källa https://attackontitan.fandom.com/wiki/Abnormal

Min gissning är att Serum bara tillåter förbättring av en titans förmågor, precis som hur Grisha kunde ha två Titan-krafter utan att vända sig till en onormal titan och ändå behålla sin ursprungliga titanform.

Det är osannolikt att hans titan var så stor var på grund av felaktig injektion av serumet. Serumet heter "Strongest Titan" så det är troligt att det är anledningen till att det är så stort.