Anonim

Zatch Bell - Avsnitt-8 - A Kind Mamodo, Kolulu || Säsong 1 | Hindi DUBBED Zatch Bell Anime-avsnitt

I serien Zatch Bell skickas Zatch till jorden från sin värld tillsammans med en massa andra. Men när han kommer dit har han inget minne varifrån han kom. Den som hittar honom läser från en förtrollningsbok och får Zatch att skjuta blixtnedslag från munnen.

Det finns en hel del tider när han slåss mot de andra som han och han börjar sakta lära sig om vad han är och var han kommer ifrån. Men varför är det att Zatch av alla andra förlorar sitt minne och inte vet varför han är där eller varifrån han kom?

+50

Zatch förlorade sina minnen efter att han redan hade kommit till jorden. Han besegrades av en annan mamodo, som bestämde sig för att radera Zatchs minnen istället för att förstöra hans trollformler.

Mamodo heter Zeno, och han avslöjas för att vara Zatchs tvillingbror.

När det gäller hans motivation: Zeno hade en smärtsam barndom och uthärde brutal träning dagligen. Han växte upp separat från Zatch och trodde att Zatch levde ett enkelt och roligt liv någon annanstans. Inte bara det, men Zatch hade ärvt sin fars stora makt, "Baou" (Zatchs fjärde förtrollning).

Av dessa skäl var Zeno extremt förbittrad över Zatch och trodde att Zatch var anledningen till att hans eget liv var så hemskt.

När de väl var på jorden sökte Zeno Zatch och besegrade honom. Zeno bestämde sig för att lämna Zatchs stavbok ensam, för att förstöra Zatchs stavbok skulle bara skicka honom tillbaka till deras värld, där han föreställde sig att Zatch skulle leva lyckligt.

Istället stal han Zatchs minnen så att Zatch tvingades vandra omkring, förvirrad och ensam och ständigt attackeras utan aning om varför.

Senare i mangan tittar Zeno av misstag på minnena som han stal från Zatch. Han inser att Zatchs liv också var smärtsamt efter att ha lidit mycket av en kränkande styvmor. Zeno ångrar att han gav Zatch amnesi och ber honom om ursäkt.

Omständigheterna med Zatchs amnesi avslöjas i kapitlet "Stolna minnen" (Volym 5, kapitel 48).