Anonim

Ariana Grande på sin musik och onesies (del 1)

Jag kommer ihåg att kapten Ginyu utropade att Goku hade en effektnivå på 180 000 i Ginyu Force-bågen, men jag minns inte att en högre scouter har visats / lästs upp i något annat avsnitt / film av DBZ (jag inkluderar inte Friezas 1 miljon bluffa).

Har någon mer information om detta från en trovärdig källa? Om officiella data finns tillgängliga skulle jag också vilja veta effektnivåerna för en vanlig Super Saiyan, SS2 och SS3.

Jag är inte säker på hur trovärdig du anser att Dragon Ball Wiki, men de har sammanställt en lista över effektnivåer för de flesta karaktärer som nämns i serien, inklusive GT.

De högsta effektnivåerna i den listan skulle vara de gamla Supreme Kais högst 120 miljarder, medan den näst största kraftnivån skulle vara Gogeta SSJ4 på 25 miljarder.

Se här för en mer uttömmande lista.

5
  • Från bilden verkar det som om Gogetas kraft är 2,5 miljarder.
  • 1 @nhahtdh Listan anger att Gogeta kan få en multiplikator på 10, vilket gör det till 25 miljarder. Jag kommer inte riktigt ihåg hur han kunde få multiplikatorn.
  • Så i serien kunde den gamla högsta kai lätt ha klämt onda buu med bara ett finger eller förstår jag det fel?
  • @Thomas om han inte var förbannad av den gamla häxan så länge han kan ha. Men även i sin bästa tid skulle han nog ha förlorat på samma sätt som de andra högsta kais gjorde. Slåss är naturligtvis mer än maktnivå ensam, vilket kid buu bevisade för århundraden sedan.
  • 1 I slutet av serien verkar kraftnivåerna ha vuxit till den punkt att de inte betyder så mycket. Jag tror att Vegeta sa vid ett tillfälle att maktnivåerna var meningslösa eftersom kämpar som dem kunde ändra det efter behag (som när de gömmer sin närvaro).