Anonim

Ellens personliga e-post

I den sista scenen i showen ser vi Reiji och Elen i Mongoliet stå på fälten och Reiji hamnar skott och - antar jag - dödades av mannen på vagnen som passerade förbi. Men Elens känslor speglar inte alls detta.

Från vad jag vet är showen inställd för att gynna Elen och Reiji att vara tillsammans med deras band som de långsamt utvecklade hela tiden. Men när Elen ser tillbaka på Reiji ler hon glatt och tänker. "Dessa minnen räcker för mig" och lägger sig i gräset utan att tänka på honom.

Mina tankar om vad som hände:

  • För det första går slutscenen från att de är tillsammans mitt på dagen till var och en av dem i separata scener vid solnedgången.

    1. Elen tänker tillbaka på sin tid med Reiji, efter hans död. Som råkar vara på samma plats och tid på dagen som han dog. Elen säger, "Jag har minnen av att ha varit med dig", vilket möjligen kan hänvisa till en flashback från innan Reiji dog.

    2. Jag vill påpeka att hon möjligen kunde ha planerat hans död, även om det var osannolikt. Eftersom det inte passar med dialogen om att hon tänker tillbaka om Reiji.