Anonim

Vilken är den suveräna beställningen av Malta?

I slutet av avsnitt 11 när Shuichi går hem från skolan med Doi igen, berättar Shuichi att han hatar Doi och lämnar ensam. Doi står bara där ett ögonblick och ser chockad och sparkar sedan ilsket staketet och ropar "Fan!"

Det finns inte mycket fram till dess att definitivt säga vilken typ av kille Doi är, men det är känt att han en gång läste Shuichis dagboknotering högt för någon en gång (inte säker exakt när och till vem), för vilken Shuichi kan ha ett nag mot honom.

Men det jag är nyfiken på är varför Doi var så känslomässig när det staketet sparkade efter att Shuichi sa att han hatar honom. Jag menar vad förväntade han sig om han verkligen mobbade honom? Eller om han inte gjorde det för att göra narr av Shuichi, vad vill han då vara vän med honom och han blev bara väldigt upprörd över att Shuichi hatade honom för vad han har gjort?

Även från avsnitt 12:

Tydligen kan Shuichi inte berätta något sätt också.

+50

Det mesta av detta svar är underförstått, eftersom det inte visas eller anges direkt. Mitt svar hämtas också från mangan, för jag har inte sett anime.

Mitt intryck är att Doi är lite av en jock och var lite av en mobbare när de var yngre. Händelsen för länge sedan var att han läste upp en delad dagbok av Shuichi och Yoshino Takatsuki, med en beskrivning av deras tvärföreningar, högt för alla närvarande.

I manga Vol 8 citerat från wiki:

Shuichi och hans vänner börjar sitt andra år som ungdomselever, men alla är uppdelade mellan flera klasser. Anna säger till Shuichi att han är en intressant person, även om han gillar att klä sig som en tjej. Shinpei Doi, Shuichis klasskamrat, ser honom komma ut från en restaurang med Yuki och hans åsikt om Shuichi förändras; Doi vill äntligen bli vän med honom. Anna och Shuichi, klädda som en tjej, går ut på en dejt och stöter på Yoshino och Saori på en restaurang. De fyra går till en karaokebar och har kul, men inte utan någon spänning mellan Saori och Anna. Yoshino bestämmer sig för att gå i skolan i en pojkuniform och får lite uppmärksamhet från lärarna och andra elever. Doi kontaktar Shuichi och säger att han vill träffa Yuki, så Shuichi går med Yoshino och Doi till Yukis plats, som presenterar sig själv som en transvestit som bor med en annan man (Shiina). Doi är förvånad över Yuki och får till och med Shuichi att klä sig ut som en tjej framför sig. Doi föreslår Shuichi att han kommer till skolan klädd som en tjej, eftersom även Yoshino klär sig som en pojke nu. Shuichi tänker djupt på detta och konsulterar till och med Chizuru och Yoshino om det. I slutändan vet Shuichi att han måste vara den som bestämmer, och han kommer till skolan med en peruk och den gamla kvinnliga skoluniformen Yoshino gav honom. Alla är förvånade över denna händelse och Shuichi tas snart hem tidigt av sin mamma.

Först är Doi intresserad av att bli vän med Shuichi bara som en bro till Yuki, som så småningom hindrar honom från att bekänna genom att presentera sin pojkvän och därmed säger han bara att hon är "väldigt söt" när hon träffar henne. Det faktum att Yuki brukade vara en kille är en chock för honom, "Jag visste aldrig att en kille kunde vara en sådan skönhet. Jag förstår inte det alls." Sedan vänder Doi och visar Shiuchi tydligt i den här panelen och funderar "Jag undrar om han också är så."

Redan medvetande om att Shuichi brukade korsa (han är osäker på att han fortfarande gör det), frågar Doi honom i förväg och Shuichi bekräftar detta, vilket gör Doi att fundera över och detta anges tydligt i mangan. Och sedan uppmuntrar han Shuichi att dyka upp i skolan klädd som en tjej. Shuichi gör så småningom och händelsen passerar. Doi hånar Shuichi när han träffar honom när Shuichi äntligen återvänder till skolan (framför andra, antar jag för att bevara hans image) att han var en "dum".

Doi övertalar dock Shuichi efter skolan för att uppmuntra honom vid flera punkter att korskläda och säger att han ser söt ut när han gör det. Denna het-kalla attityd förvirrar Shuichi och får honom att slå ut Doi, vilket resulterar i scenen du beskriver.

Min läsning är att Doi själv är förvirrad, men vill se mer av Shuichi som en flicka, av egna skäl. Kanske vill han bättre veta hur han mår, eller kanske är han verkligen intresserad, men detta undersöktes aldrig. Han "sparkar staketet" (eller några burkar nära en dryckemaskin i mangan) är bara frustration efter att ha försökt hårt att övertyga Shuichi att göra det igen, bara inte i skolan.

Frustrationen kan vara en hel rad saker, till exempel möjligheten att Shuichi inte litar på honom längre efter vad som hände, att helt enkelt vilja testa det förhållandet (och Shuichi säger att han hatar honom gör att det verkar svårt att uppnå det förhållandet). Återigen undersöktes inte detta helt.

Men vi kan säga att Doi är intresserad av att titta på Shuichi klä sig ut som en flicka, kanske hoppas Shuichi växer upp till en Yuki en dag.