Anonim

G.H. Bass & Co. höstkampanj 2019

Det finns ett tema som har fastnat i mitt huvud under den längsta tiden och jag har inte kunnat hitta det någonstans. Jag känner inte till någon faktisk tid i avsnittet, men jag kan beskriva det så bra jag kan.

Det är i avsnittet "Find the Dragon Balls" och det hörs när Goku anländer till utkik efter att ha slagit med Majin Vegeta. Det låter som Gokos offer, men lugnande och mycket avslappnande. Jag skulle vilja ha något sammanhang när det gäller dess namn eller var det här spåret kan lyssnas separat.

3
  • Lyssnade du på den japanska originalversionen eller den engelska dubben eller annan dub? Vissa dubbar har annan musik.
  • Jag tog bara lite mer forskning om de olika dubbarna. Det visar sig att detta var från Kai-dubben, men inte från havet. Hur som helst hittades temat jag fortfarande hoppas på att hitta någonstans av Bruce Faulconer. Ledsen för förvirringen i engelska Dubs.
  • Om jag tittar på det här en andra gång kanske jag har förvirrat de engelska dubbarna en gång till, jag tror inte att det är Kai, utan någon annan engelsk dub. Åtminstone det enda jag kan bekräfta är att den musikaliska kompositören som jag hörde detta okända tema från är Bruce Faulconer.