Anonim

Ladda ner ONE PIECE TREASURE CRUISE - 1.0.3 APK-fil från Rapidgator / uploaded.net

Även om det tydligen var uppenbart i vissa fall, gjorde Luffys kamp med Magellan mig lite skeptisk.

  • Vid den första stansen (Jetpistol) rörde Luffy Magellans giftiga kropp och orsakade honom extrem smärta.

  • I en senare scen av samma kamp använde han Jet Pistol för att övervinna sin Hydra, men inget tecken på beröring visades.

I många fall är sättet att G2 fungerar tvetydigt - vissa scener antyder att den rena hastigheten även utan beröring skapar en lufttrycksfär som ändå orsakar enorma skador när den träffar målet. Exempel sågs i fallet med Blueno och mycket senare, Doflamingo.

Å andra sidan, när han besegrade Lucci, visades det tydligt att han faktiskt slår honom, och i flera andra fall är det ofta synligt.

Vilken har rätt? Eller är det möjligt att Luffy kombinerar båda?

Kort svar: Ja han är. Han är bara så snabb att handen är tillbaka där han började innan motståndaren känner påverkan. Således skapar flera effekter i vissa drag som Jet Gatling, nästan omedelbart.

Långt svar:

Vad är Gear Second exakt?
Gear Second liknar något i det verkliga livet vi kallar "Blood Doping". Luffy uppnår detta genom att utnyttja det faktum att det är en komplett kropp och inte bara huden är gjord av gummi. Således kan hans blodkärl och hjärta upprätthålla ett enormt blodtryck som ingen normal människa kunde överleva. Med sina händer / fötter som pumpar ökar Luffy sitt blodflöde i hela kroppen eller bara delar (Post-Timeskip)

I huvudsak ökar Luffy blodflödet genom att tvinga mer blod genom blodkärlen, vilket ökar hans stridsförmåga. Detta läges förbättringar av Luffys fysiologi ger honom förmågan att använda en ny, starkare uppsättning tekniker som i allmänhet är desamma som hans gamla, men är så snabba att även en skicklig mördare skulle ha svårt att faktiskt se dem

Källa: Gear Second: Översikt och tekniker

Observera också att

De flesta teknikerna i det här läget heter samma som de vanliga attackerna med "Jet" tillagda efter prefixet "Gomu Gomu no"

Dessa är bara mycket mycket snabbare och därmed har de otroligt höga skadorna på grund av impulsens natur. (Definierad i fysik som: En stor kraft som appliceras under en mycket kort varaktighet)

Observera också beskrivningen av några drag.

  • Gomu Gomu no Jet Pistol: Luffy levererar en Gomu Gomu no Pistol så snabbt att nävens rörelse är osynlig, och det verkar verkligen som att han skjuter sin motståndare [..]
  • Gomu Gomu ingen Jet Gatling: [..] Luffy står stilla, böjer sig framåt och rör armarna uppåt i hastigheter som de inte längre kan ses och lämnar bara jetströmmar på sin plats [..] Treffarna landar så snabbt att efter en volley, de verkar ansluta samtidigt. Luftcirklarna brister från stansarna som omger Luffy, liknar de många tunnorna i en verklig Gatling-pistol.

Från dessa beskrivningar och analys av Luffys krafter kan vi anta att han måste röra motståndaren för den önskade effekten. Attacken du tänker på visar sig uppnås av Bartholomew Kuma, som kan använda hög DF-kraft för att avvisa luft med hjälp av handflatorna.

2
  • Men hur skulle han då kunna slå bort Magellans Hydra utan att bli förgiftad igen? Det hände bara en gång och jag undrar om det var ett "misstag".
  • 1 @Katamori Jag är inte säker på om jag kommer ihåg rätt. I sin första kamp förgiftas Luffy och stansas tills han var ute. I nästa kamp täckte han sig med Mr.3s Candle vax innan han attackerade Magellan. Jag kan inte komma ihåg någon annan instans där han rörde vid Magellans gift.

Jetpistolen skjuter faktiskt ut luftkulor, som en vanlig pistol gör med normala kulor.

Beroende på attacken han använder kan han eller inte behöva röra fienden, attacker som jet bazooka och jet yxa måste ta kontakt med motståndaren för att skada, medan andra, som jet gatling och jet pistol inte gör det .