Anonim

Galileo-affären stör mig inte

Jag gör en plysch av Funtom's Bitter Rabbit från Kuroshitsuji (Black Butler) och märkte att det finns en tagg på ett av öronen, men jag kunde inte hitta vad som stod på det.

Vad är det?

3
  • Från vad jag kan berätta för kaninen din hänvisning till heter Phantom's beter rabbit och introduceras på sidan 5 panel 2 i kapitel 2 som det hänvisas till här. mangahere.co/manga/kuroshitsuji/v01/c002/5.html
  • Jag skrev av misstag bitter kanin istället för bitter kanin, men jag tror inte att den kallas "beter kanin". Tja, kanske i mangan är det. Men det svarar fortfarande inte på min fråga.
  • Min kommentar var inte avsedd att svara på den. Jag lade bara till kontext och en referens till vad du frågade om för att göra det lättare för samhället att undersöka. Jag kunde bara ha redigerat din fråga men med tanke på att mitt sammanhang var kort tänkte jag att det skulle vara bättre som en kommentar

Enligt den officiella varan i Square Enix-butiken,

dess Funtom.Co [...]. Det finns två möjligheter:

  1. FUNTOM.COMPANY
  2. FUNTOM.CORPORATION

Med tanke på resten av utrymmena skulle jag tro att det är FUNTOM.CORPORATION eftersom för hälften av taggens längd, FUNTOM.CO tar 9 tecken och RPORATION tar också 9 tecken.


Det finns en Wikia-post på Funtom Corporation, men jag är inte säker på om det är den officiella översättningen, eftersom namnet på japanska är フ ァ ン ト ム 【し ゃ】, med 社 vanligtvis översatt som företag.

1
  • Trevlig forskning! Ha en röst!