Anonim

HEMLIG VIDEO, VATTIKANEN VILL INTE SVARTA MÄNNISKOR TILL!

För att vara tydlig talar jag INTE om dem som sväljs.

Vi vet att titaner brukade vara människor och på något sätt förvandlades de till titaner.

När de dödar en titan förångas den helt och ingenting är kvar.
Så vad händer med människan inuti dem?

Kan det vara som när Eren testade sina gränser och varje gång han smälte mer med titankroppen? Om så är fallet, varför skulle Ymir kunna leva i titanform i över 60 år och ändå förvandlas till människa?

2
  • Förmodligen dör en titan när människan inuti dör - inte tvärtom.
  • Jag vet att @Oded, men det finns ingen anledning att människokroppen förångas. titaner är onormalt heta och när hjärnan dör och inte kan kontrollera regenereringen förångas de. men människokroppen är inte så varm så även när de dör finns det ingen anledning för dem att förångas.

Jag kommer att försöka svara genom att förstöra så lite som möjligt.

Jag har läst alla mangakapitel (inklusive det nyaste, 91).

Vi har två typer av Titans (hittills): shifters och non-shifters. En shifter är en Titan vars människa frivilligt kan förvandlas till och ut ur Titan-formen. Såvitt vi vet är shifters bara de 9 ursprungliga Titans. Vi vet också att det finns ett visst serum som kan förvandla en människa till en sinnelös Titan. Detta serum injicerades till Ymir (personen) och som alla andra tanklösa titaner vandrade hon runt tills hon av misstag åt en människa som var en Titan-växlare (Reiner och Bertlods vän). Som sådan förvandlades Ymir till en människa och fick kraften i den så kallade "Dancing Titan".

Vilket tar mig till nästa spoiler (ungefär manga kapitel 88 och högre):

Endast "Ymirs folk" (Eldians, inklusive Eren och folket inom murarna) kan förvandlas till titaner. Dessutom bor människorna på väggarna på en ö som heter Paradis Island, även om de är långt från stranden. Att veta att Marley-regeringen samlar eldarna ovanpå en vägg bredvid stranden (men långt från väggarna), injicerar dem med serumet och kastar dem på marken. Dessa titaner vandrar så småningom för att hitta väggarna och skapa problem för väggarna. (En fin motstrategi från Marley, med ett vapen de inte kan kontrollera). Handlingen blir tjockare när Marley har lyckats övertyga Eldians att kämpa för dem. Dessa äldste, som Reiner, Bertold, Annie, Zeke, har var och en en av de 9 ursprungliga Titans makterna och kan lätt förvandlas från Titan till människa till Titan igen.

För att svara på din fråga

1) Om du pratar om Titan-växlare

Då kan du inte döda en Titan utan att döda människan inuti. Metoderna som används av Survey Corps skär ganska mycket av nacken. Om du skär en nacke på en Titan-shifter, sitter du kvar med den mänskliga kroppen av Titan-shifter. Om du konsumerar ryggmärgsvätskan i denna människokropp, kommer du att få hans / hennes Titan-skiftande kraft.

2) Om du pratar om tanklösa Titans

Om du sedan skär av nacken, finns det inget spår kvar av människan som förvandlades till denna Titan. Så långt det avslöjas kan vi inte säga om personen avdunstade, dog eller något annat. Det antas att personen inuti en sinnelös Titan dör när Titans nacke klipps av. Hange spekulerade i att ryggmärgen och centrala nervsystemet i en sinnelös Titan fungerar separat från kroppen. Kanske betyder det att människokroppen helt enkelt förvandlas till en sinnelös Titan och därmed inte lämnar någon människokropp inuti en sådan Titan.

En lista över de 9 ursprungliga Titans finns här

2
  • 1 Tja, jag pratade om de sinnlösa. Jag fick mitt svar tack
  • Jag är glad att jag hjälpte :)

De dör.

Spoilers nedan för de som inte följer mangan, men just har sett anime.

Som du nämnde att alla titaner faktiskt är människor, som har omvandlats till titaner (för närvarande okända metoder). Alla Titaner är tvungna att äta människor eftersom det finns en möjlighet att de kan vara Titan Shifters. Om Titan dör är människan som den var tidigare också död, eftersom det nu inte finns något sätt att vända tillbaka och kroppen förångas.

För mer spoilers och historia om Titans: http://attackontitan.wikia.com/wiki/Titans

5
  • läs kommentaren jag skrev på frågan
  • 1 @Henjin Du postulerar bara en teori. En titan dör när nacken klipps, eftersom människan, om den fångades, är där, dör titan när människan gör det. Vad som händer med den kroppen är bara ren spekulation vid denna tidpunkt.
  • varför är du så arg? Jag undrade bara om några bevis eller orsaker har avslöjats ännu och jag saknade det
  • 1 @Henjin Jag är inte arg, bara påpekar det faktum att så vitt vi vet att Titan dör genom att ge ett tillräckligt djupt snitt på nacken. Vi vet också att endast Titan Shifters regenererar kroppsdelar och att ingen ännu har vänt tillbaka till människa förutom genom att äta andra titan shifters. Som jag sa är mekanismen för omvandling av titan okänd och vi vet inte exakt hur det fungerar. Du kan ha rätt, men det har vi inga bevis för. Diskutera gärna detta på chatten. Många människor följer Snk och skulle tycka om diskussion, men det är inte riktigt uppmuntrat på SE. Skål.
  • 1 Spoilers! : 'Hange spekulerar i att ryggmärgen fungerar som ett organ som är skilt från Titan-huvudkroppen. Som sådan dras slutsatsen att de flesta titanerna helt har absorberat människan inifrån och endast lämnat centrala nervsystemet intakt som medel för att kontrollera Titan-kroppen. Så du behöver inte fråga vad de blir. Källa: attackontitan.wikia.com/wiki/Titans

Okej, många spoilers från kapitel 1-92 men ganska mycket:

när eldingar förvandlas till tanklösa titaner, absorberar deras titanform människan tills bara ryggmärgen finns kvar. När en soldat skär titanens nacke, kommer han / hon att riva av ryggmärgens topp och därför "avhöja" människans insida, så som en av de andra svararna kan man säga att titan endast dör när människan (eller vad som återstår) dödas.