Anonim

Dragonball Multiverse Trailer

Universum 6 och universum 7 är dubbla universum

Om jorden inte hade liv i Universum 6 (Champas universum). Varifrån kommer Trunks från? Han kunde inte ha kommit från andra universum eftersom de inte är tvillinguniversum.

Om Trunks har kommit från en alternativ tidslinje för Universe 7, hur kom då en ond Goku? Han borde ha dött av det hjärtviruset?

Redigera: Trunks har kommit från en alternativ tidslinje för Universe 7.

Och om Evil Goku kommer från Universe 6, hur vet TRUNKS om honom?

1
  • vem är onda goku? också, varför tror du att stammar förmodligen var från ett alternativt universum, han är från framtiden, och han ändrade tidslinjen. Infact, som jag minns, det var en spinoff om att Kai av tiden blev arg på honom för att ändra tidslinjen och till och med rekryterade honom för att hjälpa henne (tydligen genom att hävda att det var tabu att bygga en tidsmaskin, än mindre använda den)

The Future Trunks Arc har inte sänts ännu, historien har inte berättats, hur vet vi handlingen?

Men eftersom jag har ett ganska rimligt svar att dela kan jag bara svara på det ändå. Men det innehåller också spoilers, så ... ja.

Baserat på vad jag vet om nästa båge handlar det om tidsresor, och ja, spelet Dragon Ball Xenoverse handlar också om tidsresor, och även spelets uppföljare, båda presenterade Future Trunks. Om du spelade spelet innan, eller vet lite om spelet. Future Trunks från Xenoverse och Online arbetar för Supreme Kai of Time som hennes assistent och chef för Time Patrol, hans jobb är att främst fixa förvrängda tidslinjer.

Towa och Mira var de två stora skurkarna som reser genom tiden för att förstöra historien. Förutom det kan Towa kasta mörk magi på fiender som ger användaren rena röda ögon och en mörk aura, vilket i stort sett förvandlar dem till demoner.

Så, den onda / svarta Goku kommer troligen från en alternativ tidslinje (besegrade hjärtviruset) och kastades av Towas mörka magi, och förvandlar honom till hennes bonde för att hjälpa hennes onda plan. Framtida trunkar från den tidslinjen kämpade mot den onda Goku och blev överväldigad, han slapp knappt in i huvudtidslinjen för att be om hjälp än en gång.

Men det är bara en teori, jag kan ha fel, eller inte ens nära.

4
  • Åh, så du menar att det nu finns 3 alternativa tidslinjer för Universe 7? 1. Den som följde i anime 2. Trunk's tidslinje 3. Evil Goku?
  • @BhaveshShaha Ja, ganska mycket.
  • 1 cruncyroll har Future Trunks-bågen så att du kan se. Jag tror att det är Universum 12.
  • Efter att se vad som hände i anime, svarar inte svaret på frågan längre, jag rekommenderar att detta bör ändras