Anonim

Awoken Lyrics [H8 Seed WoodenToaster]

Maximilian Pegasus (Pegasus J. Crawford på japanska) hade Millennium Eye i sitt vänstra öga i början av originalet Yu-Gi-Oh! serier.

Det avlägsnades senare av Bakura, och i senare framträdanden som i Yu-Gi-Oh! GX, hans vänstra öga är alltid täckt av hans hår.

Vad gjorde han med sitt vänstra öga? Använde han ett glasöga? Ett ögonplåster? Lämna ögonhålet tomt?

Jag föredrar ett svar från anime, men är också öppen för ett mangasvar.

2
  • Jag gjorde en del undersökningar, och även om jag inte kunde hitta något svar på anime upptäckte jag att svaren på anime och manga skulle vara väldigt olika. Ta bort Millennium Eye som slutar döda Pegasus i mangan
  • @Wondercricket Det svarar inte riktigt på min fråga om vad en levande Pegasus gjorde med sitt vänstra öga, så jag skulle inte acceptera det som ett fristående svar, men det är intressant att veta.

Det finns många saker i mangan, som anime inte antingen visar eller ändras. De som har läst mangan vet att Pegasus dog efter att hans millenniumöga avlägsnades av Bakura. Men i anime överlever Pegasus och han fortsätter att leva och går så långt som att göra ett utseende i GX-bågen.

Pyramid of Light-romanen, skriven av Junki Takegami, ger oss en bättre inblick i hur Pegasus känner för förlusten av sitt årtusendeöga. Detta händer när Kaiba dyker upp för att fråga Pegasus om kort som kan besegra guden-korten. Men Pegasus vägrar att ge Kaiba ett sådant kort och försöker föreläsa och varna Kaiba.

Pegasus- Ett passande hjärta behövs för att hantera makten. Kraft utan hjärta ger upphov till tragedi . Pegasus strök upp sitt vackra hår utan att tveka och visade Kaibas dolda ansiktshalva.

Guh ... Kaiba tog en gasp. Den gapande öppningen i hans ögonkontakt var en ful påminnelse om var en av Millennium Items, Millennium Eye, en gång hade passat in.

Jag gick först på jakt efter millennieobjekten med önskemål att möta min förlorade älskare. Det var en dårskap som uppstod av min oskuld som till och med var skamlig för mig. Snart, kontrollerad av Millennium Eye, sökte jag mörka krafter. Det var utan tvekan en del av min svaga anda. Därför, för att tjäna som en lektion för mig själv, kommer jag inte att lägga in ett konstgjort öga eller dölja detta fula ärr . Pegasus log självspottande. Så här ser de till slut ut som missbrukar makten. Kaiba-pojke, du vill bara ha makt ... och det är extremt farligt

Jag vill också påpeka att romanen ger oss en mer detaljerad historia om Anubis. Det passar mycket bra med kanonberättelsen, för i romanen träffade Anubis aldrig Atem eller kämpade mot honom. Aknadin ville se till att hans son Seto blev kung oavsett vad. Därför använde han sig av en annan förtrollning från boken som hjälpte honom att skapa millennieobjekten och skapade ljuspyramiden för att motverka millenniepusselets kraft. Under ritualen offrade han en av sina tjänare genom att förvandla honom till en mamma. Aknadin ersatte hjärnan, härden och ögonen hos sin tjänare mot en sjakal. Den tjänaren var Anubis, som offrades mot sin vilja. Därför ville Anubis döda både faraon och reinkarnationen av prästen Seto.Att hämnas på Aknadin för att ha gjort honom till en mamma och bli kung av förstörelse genom att besegra Atem. Historien om romanen är mycket mer meningsfull än filmen. I filmen hävdar Anubis att han kämpade tillbaka mot Atem när han blev farao. Detta uttalande strider mot kanonberättelsen eftersom dagen Atem blev farao, också var dagen han var tvungen att slåss mot tjuven Bakura och under de följande dagarna konfrontera Zork. Atem dog genom att försegla Zork i milleniumringen medan han förseglade sin själ i milleniumpusslet. Det fanns helt enkelt ingen tid för Atem och Anubis att konfrontera varandra då. I vilket fall som helst. Jag hoppas att du tycker att det jag delade är användbart och roligt.