Anonim

6 billigaste tricks bossar ska skämmas för

I avsnitt 23 är Densuke "förlorad" (mobbad mina illegala) när han skyddade Yuuko (Okonogi) från illegala.

Men i det sista avsnittet kan Yuuko och Kyouko båda se Densuke utan deras Dennou-glasögon. Hur är detta möjligt (eftersom Densuke bara finns i det virtuella utrymmet)? Betyder detta att han är återfödd eller är meningen rent figurativ?

1
  • Jag tror att det här är en fråga om tolkningar och det kommer inte att finnas någon definitiv källa, men jag tog inte hans existens (digital eller på annat sätt) bokstavligen i den här scenen. Mer som det klassiska spöket av en vän som vakar över dem.

För mig är det mest rationella svaret på att Densuke dyker upp i slutet, medan båda systrarna kan se honom utan att faktiskt ha glasögonen på. Beror på att de har en stor koppling till Densuke.

Om du kommer ihåg tidigt diskuterar Yasako och Haraken om hur illegala föds och de kommer ner till resolutionen de är födda av känslor som kärlek och ilska.

Så i CV är min tro att på grund av deras djupa kärlek till Densuke skapar det hans image i slutet, som något som en sinnesro då allt löstes och att han fortfarande var där, i deras hjärtan.