Anonim

Jag gör för närvarande en snabb omklockning för att ta reda på dolda detaljer, symbolik osv.

Jag märkte en möjlighet att Zero-Two kunde återfå sina minnen långt tidigare än Hiiro. Redan innan du besöker "Garden".

Det skulle till och med vara möjligt att hon återfick minnena, men inte kände igen honom som honom precis efter första mötet, eller kunde ha tvivel om han verkligen är han under lång tid eller fortfarande kan vara rädd för avslag för att vara en demon.

Efter detta sätt att tänka kunde hon till och med tro att hennes "gamla älskling" dog i en strid för länge sedan som andra åringar och personen hon träffade nyligen är bara en klon. (Precis som tidigare 13: e trupp eller Nana)

Uppenbarligen verkar hon som om hon inte känner igen honom under deras första möte (i den senaste tidslinjen) men det verkar som om det kan hända efter ungefär 1: a-2: a avsnitt.

Kan du snälla hjälpa mig att hitta några referenser till liknande undersökning?

Eller kanske kommer jag att försöka ställa min fråga direkt: Återfick hon sina minnen innan Hiiro? Om ja, när ungefär?

2
  • Hej, ser ut som att detta är en "Är min teori rätt?" fråga. Med tanke på att detta är en Q & A-webbplats och utökad diskussion är avskräckt, skulle jag rekommendera att dela inlägget som: en fråga som frågar själva kärnfrågan och ett självsvar med din hypotes (för din hypotes är ett av svaren). På det sättet kan framtida svarare svara på frågan oberoende av din teori, och din teori kan fortfarande utvärderas därefter av samhället. Tack.
  • Tack @AkiTanaka, jag såg inte denna riktlinje tidigare. Det hjälpte till att förbättra min fråga betydligt (men hur man delar upp det var inte uppenbart vid första anblicken)

när noll två först träffade hiro kände hon inte igen honom och använde honom som ett foder för att hjälpa henne att hitta sin "riktiga älskling", men hon visste inte att hiro var hennes riktiga älskling. sedan senare under en strid, noll två insåg att hiro är hennes älskling. men hon kommer inte ihåg minnet när de var små, hon kom bara ihåg att hiro är hennes älskling

Vad jag redan har hittat:

Bevis:

  • Under barndomsflykten behandlar Hiiro Zero-Two med godis. Han säger "Aaa-mu" för att säga henne att öppna munnen. Senare i tidslinjen under morgonfrukosten i tidiga avsnitt gör hon exakt samma sak mot Hiiro.

  • Hon använde ordet "älskling" och kallade sig själv "Zero-Tsu" istället för legitimt 002 eller "Yota" från 9'nes. Detta var begrepp som Hiiro ursprungligen förde till henne och (särskilt förnekat namn) borde täckas av minnesradering.

  • Hon verkar tro att Hiiro är den enda som kan "tända" ett regn. Det beror på att han brukade vara smartare och mer flitig under sin barndomsresa och lärde henne många saker.

  • Hon lovar honom att ta med honom bort från plantagen. När han lät henne fly från laboratoriet. (Jag menar att hon vill återföra någon form av tjänst)

Motargument:

  • Hennes sätt att agera kan vara ett slags "muskelminne" eller begrepp som trycks djupt in i hennes psyke för att hjälpa hennes psykologi att trösta sig i stressiga situationer.

  • Radera minnen utfördes bara delvis. Det påverkade till exempel inte ord hon lärde sig.