Anonim

Dragon Ball Xenoverse 2: Special PQ Quotes [DLC Pack 7]

Som vi vet är Jiren en överdriven karaktär. Till och med Beerus var upprörd när han släppte sin Ki-fråga om det verkligen var energin från bara en krigare ?! Vad händer om Jiren är en fusionskaraktär och han mediterar för att kontrollera den galna makten inom sig?

Jag förstår varför du skulle tro att smälta karaktärer tenderar att vara väldigt starka. Det är dock säkert möjligt för även en vanlig karaktär att vara starkare än en fusion. Till exempel, SSJB Goku höll sig mot en Kefla, Base Vegeta slår upp SSJ3 Gotenks etc

Med detta sagt är Jirens maktnivå inte en ouppnåelig bedrift. Åtminstone jämfördes hans baskraft med en Gud av förstörelse och alla G.O.D är slumpmässiga individer som har tränat för att uppnå sina styrkor. Till och med Goku når en nivå långt bortom när han behärskar Ultra Instinct. Till och med Broly kunde nå en nivå som kan jämföras med en G.O.D.

Plus att vara en fusion skulle helt motsäga Jirens karaktär. Jiren har visats vara en ensamstående som inte söker hjälp från någon och hellre vill arbeta själv på grund av sitt traumatiska förflutna. Fusion skulle innebära att han är beroende av någon annan för sin styrka. Så tydligt är karaktären inte en fusion.