Anonim

Lion King - Can You Feel The Love Tonight

Drakar antas vara myter eller något en legend på något sätt i Fairy Tail. De försvann också i Fairy Tail. Men vad var anledningen till att de försvann. Vi har sett i ett avsnitt att Grandeeney och Igneel fortfarande lever mycket, men verkar se ut som om de gömmer sig. Vad händer också med att alla drakar försvinner samma dag och samma år?

Svaren uppskattas :). Om det finns något från mangan, vänligen inkludera i svaret. Jag tror inte att de har täckt det i anime.

3
  • Det finns ingen anledning att inkludera en spoilervarning i ditt inlägg. om du har spoilers, använd >! spoiler markdown för att bifoga ditt innehåll. T.ex., >! spoiler here!
  • Dessutom, om du nämner ett avsnitt, försök att ange vilket avsnitt så att människor kan komma på samma sida och inte behöver gissa vilket avsnitt du hänvisar till.
  • Jag tror att de gömmer sig för att något hände dagen innan de lämnade fosterbarn så att de inte behöver fastna i det.

Hittills har lite avslöjats.

Den 7 juli X777 försvann alla drakar, utom Acnologia, till synes, framför allt Igneel, Metalicana och Grandeeney, som var och en övergav sina unga fosterbarn och lämnade arten att komma ihåg som lite mer än en myt.

Till händelserna under året X784 tror samhället inte på att det finns drakar. Men förstörelsen av Tenrou Island orsakad av en av dem, kallad Acnologia, förändrade samhällets syn på denna fråga.

http://fairytail.wikia.com/wiki/Dragons

Det fanns flera skäl till varför drakarna försvann vid den tiden och det avslöjades i kapitel 415.

Till slut var drakarna verkligen stilla Levande. De gömde sig inuti drakdödarnas kroppar. Anledningarna till detta var trefaldiga:

  • Drakarna var rädda för att en ny människa skulle bli så kraftfull att han skulle förvandlas till en drake, precis som Acnologia. För att förhindra att detta händer gick de in i sina kroppar för att sakta ner sin kraftökning.
  • Den andra anledningen var att drakarna väntade på rätt tid för att besegra Acnologia. Trots att detta klart angetts av Grandeeney har jag svårt att tro det. Särskilt eftersom drakar inte alls kämpade mot Acnologia. De såg bara Igneel bli besegrad. Om de hade attackerat tillsammans skulle de ha kunnat göra mer skada tror jag.
  • Den tredje och förmodligen främsta anledningen till att alla drakar försvann var att Acnologia använde sin magi för att extrahera sina själar från sina kroppar. För att förlänga sina liv drog de tillbaka sina själar (och uppenbarligen också deras kroppar) inuti drakmordarna som de en gång hade uppvuxit.

Så vitt jag vet lämnade alla drakar fosterbarn (Gajeel, Wendy Natsu) för att de inte ville att de skulle förvandlas till drakar. det förklarar senare i showen att om en drakemordare blir tillräckligt kraftfull kan han / hon faktiskt förvandlas till en drake. De ville inte att detta skulle hända, så de gömde sig.