Anonim

resa till månen} susukihotaru x riken

I avsnitt 11 - Hollow Touch, lär vi oss att den rådande myten bland människor om hur halvandar föds, att om en gravid kvinna andas bort, när hon återvänder, är barnet senare född en halvand, felaktigt. Den verkliga anledningen var att Oracle Village skulle ta gravida kvinnor och genomföra en ceremoni där blodet från en avskuren rävandes huvud hälls på kvinnans mage.

Vi vet att chefen för byn Oracles har haft många halvandar födda tidigare, som när Zakuro föddes hade han planer på att sätta henne med resten av halvandarna, det var tills han insåg vilken makt hon hade. Även efter Tsukuhanes flykt fortsatte bymästaren och senare Lord Omodaka i ett försök att skapa ytterligare en halvand med Zakuros makt.

Susukihotaru, Bonbori och Hozuki är alla halvsprites. Kushimatsu sa att hon reste med Zakuro, hittade halvsinnet och tog dem in för att skydda dem från Oracle Village. Men om myten om en halvands födelse faktiskt var Orakelsbyn, hur var de 3 födda som halvandar? Bonbori och Hozuki uppfostrades i en grotta, och om de tre föddes i Oracles by skulle Kushimatsu inte ha kunnat rädda dem.

0