Anonim

Amv Ballroom e youkoso - [Blomma och ram]

Jag kommer ihåg att flickan var en tyst 6-7-åring som var klamig och starkt beroende av killen.

flickan såg ut precis som killens ex som antingen dog eller lämnade honom för många år sedan, varför killen var så knuten till det lilla barnet.

Det var inte en komedi manga på något sätt, det var mer som en bit av livet eller en psykologisk tema berättelse.

Så vitt jag hade läst fanns det inget sexuellt eller fysiskt mellan killen och den lilla flickan (var inte en loli manga) men de två var riktigt nära och killen ville inte komma in i ett nytt förhållande för han fortsatte att tänka på henne.

Han uppfostrade den lilla flickan som sitt eget barn.

Flickan fortsatte att se äldre och mogen ut så hon brukade stjäla smink och höga klackar för att få killens uppmärksamhet

Det är i stort sett allt jag minns och mangan var en kapitel så ingen skott

3
  • Ganska säker på att jag har fel, men Bunny Drop?
  • Låter ganska lite som Kodomo no Jikan. Men det är en ökänt skeevy loli manga. (Halva skeevy loli-innehållet är för mörkt psykologiskt drama. Men bara hälften.)
  • @MattNordhoff Det är den bästa sammanfattningen av tre meningar Kodomo no Jikan Jag har aldrig sett.

Kan det vara min tjej?

Killen hade en flickvän som var tvungen att resa utomlands och hon fick ett barn men berättade inte för honom och bestämde sig för att dumpa honom istället (för att inte belasta honom med ett barn). Sedan dog hon och killen slutade ta hand om barnet. Den lilla flickan är på dagis tror jag, så kanske 5 år gammal? Jag kan inte komma ihåg om det specifikt nämndes att flickan såg ut precis som sin mamma, men de är mycket likartade och eftersom han fortfarande är kär i sin sena ex-flickvän bestämmer han sig för att ta hand om Den lilla tjejen.

Det finns totalt 44 kapitel på 5 volymer. Senare i berättelsen finns det ett slags kärleksintresse för killen och lite drama mellan de tre.