Anonim

JAG AVSLUTAR ARSENAL ..

Min teori är att mannen med huva kan vara någon ny som också arbetade bakom kulisserna, men inte gjorde sig känd som Obito och Madara hade gjort eller kunde vara någon som redan introducerats som en del av Uchiha, det kan vara Madara, eller Danzo. Så kanske till och med den maskerade killen inte är Uchiha.

Så vem tror du att det kan vara?

3
  • Så vem tror du det kan vara. : D
  • Bara ett försök till dig: vi skiljer oss lite från forum i den meningen att vi inte skickar något svar såvida det inte finns åtminstone tillräckligt med bevis för att nå en slutsats - så du kommer antagligen inte att få något svar på ett tag.
  • För snart att diskutera ..

Han är Shin Uchiha

Shin Uchiha är en shinobi som en gång var Orochimarus följare och också testämne för genetisk experiment. Han avser att återuppliva Akatsuki och återföra konflikter till världen så att människor återigen kan utvecklas genom den. Trots sitt efternamn är han inte riktigt medlem i Uchiha-klanen. Vid någon tidpunkt blev Shin fascinerad av Itachi Uchiha och började imitera Uchiha-klanen och antog deras efternamn och sedvanliga kläder, liksom många Sharingan som har implanterats över hela hans kropp. Hans Sharingan-inbäddade högra arm skördades av Orochimaru och transplanterades till Danzō Shimura tillsammans med några av Hashirama Senjus celler. En tid efter detta lämnade Shin Orochimarus sida och tog de flesta av hans kloner med sig. Hans behandlar hans kloner som son såväl som organdonatorer.

Vissa spekulationer säger att han kan vara Shisui Uchiha, hans kropp hittades inte ännu. Han har anledningen att hata sasuke eftersom han dödade sin vän. Kanske hjälpte Orochimaru honom att få ögonen i armen och huvudet, eftersom han gjorde något liknande Danzo.

0