Anonim

Bakom Mac - James Blake skär sitt senaste spår hemma

Jag kommer inte ihåg namnet på en mangaserie som presenterade en mänsklig tjej som kör ett pensionat för utlänningar när de anpassar sig till människors liv. Utlänningarna bar människokroppar, och det fanns en manlig främling i kvinnans kropp.

Jag tror att huvudpersonen hade svart hår som var kort eller bunden. Jag tror att det kom ut i slutet av 1990-talet-början av 2000-talet.

Det var en del av livet, seinen, tror jag.

4
  • Är det UFO Baby?
  • Nej, ritstilen var inte söt alls. Jag tror att flickan hade kort svart hår.
  • Kan det vara Narue no Sekai?
  • Nej, MC var det inte gymnasiet så vitt jag kan minnas.

Jag hittade det äntligen. Det är en koreansk Manhwa som heter Safe Again Today.

Synopsis:

Choi Sera rymmer fördrivna utomjordingar i hennes hem, där de alla låtsas vara UFO-fanatiker för att förklara deras excentriciteter. Seras jobb är att lära dessa utomjordingar hur man ska leva i det mänskliga samhället inte så svårt på ytan, eftersom de uppenbarligen ser ut som människor (förutom de tre fingrarna på varje hand). De ser normala ut och de kan kommunicera med jordbor via en översättare som ser ut som en hörapparat, men kan de agera normalt? Svaret på det är ett rungande nej. Se när Sera försöker skola de känslolösa tvillingarna, Seunghyun och Seungmin (verkligen kloner) på att träffa (med katastrofala resultat), försöker hålla Hyunwoo ur trubbel och förhindra att alla tas bort av FN: s främmande jägare som är på väg till dem .