Anonim

Scarlett Johansson för att spela i "Ghost in the Shell" -filmen

Exakt vem var Marcelo? I Ghost in the Shell SAC avsnitt 7 ser vi att majoren och co jagade honom för att veta exakt vilken verksamhet han hade i Japan, men de förklarar aldrig vad som händer, mer specifikt varför Sec9 tillät honom att bara vandra fritt. Är han inte en ökänd drogherre?

2
  • Avsnitt 9 behandlar endast it-brott. Drogherrar är DEA: s myndighet.
  • Denna incident involverar spökdubbning (den verkliga är död), som faller under S9: s jurisdiktion.

Avsnittet börjar med orden från en korrespondent: "Marcelo Jarti, ledare för den demokratiska revolutionen Jenoma, samt militärrådgivare för den nuvarande administrationen, attackerades i Panan City idag". Han besökte och skjutningen var ganska allvarlig, så han antogs ha dödats. Avsnitt 9: s agenter ses som bekräftar hans identitet i början av avsnittet.

Major Kusanagi säger:

"Ledare för den demokratiska revolutionen. Legendarisk hjälte. Han och den nuvarande chaimranen var de centrala figurerna i revolutionen som befallde gerillakriget och ledde det till seger. Men efter revolutionen visade han inget som helst intresse för politik och stödde statsrådet. ordförande bakom kulisserna, förblir trogen mot sina principer, förblir enbart en soldat. < > SAS och Delta Force har stått bakom fem mordplaner mot honom, men han överlevde mirakulöst varje gång. Ingen i hans land tvivlar på att han är deras ̈ „Immortal Hero“. "

Sedan bekräftar killen med skannern att tecken på Ghost finns i Marcels beteende. Det bevisar inte absolut hans äkthet, men säger bara att chansen är hög att det verkligen är honom.

Direktör Aramaki från avsnitt 9 informerar sedan teamet om uppdraget:

Under de senaste fem åren har Marcelo kommit till Japan 12 gånger <…> Avdelning 1 för utrikesfrågor hade inte kunnat fastställa sin verksamhet i landet. <...> De vill att vi ska ta reda på varför Marcelo har kommit in i landet så ofta.

Bato svarar: "Han är en sydamerikansk drogherre, eller hur? Något att göra med det, kanske?" Major Matoko säger att det är osannolikt att hans intresse är att göra en narkotikaffär, eftersom han handlar med de klassiska drogerna, medan större delen av Japan har bytt till virtuella droger.

Men då ses Marcelo verkligen med vissa läkemedelshandlare. Och efter att utredningen avslöjar att det finns kloner av Marcelo som ser väldigt livliga ut på grund av att hans subtila personlighetsdrag kopieras till dem, gör det samma yttre utseende som Ghost, vilket får alla att tro att kloner är den verkliga saken.

Marcelo hittas död och under en tid har hans kloner följt upp sitt legendariska arbete. Att avslöja faktumet om hans död för allmänheten och andra organisationer kan väcka mycket problem, så avsnitt 9 lämnar saker som de är för tillfället.


Cyberbrottsärendet är avslutat, men hur är det med narkotikaföretaget? Jag vet inte säkert, men jag har en teori. Det är troligt att Marcelos kloner har dödats mer än en gång under narkotikaförhandlingar, men myndigheterna bestämmer sig för att gå med "han lever, allt är bra" info varje gång eftersom de kanske är intresserade av att fortsätta drogavtalen. Möjligen har de ett sätt att spåra Marcelos rörelser och bakhåll i sådana narkotikahärar.