Anonim

BORUTO'S CHOCKING REVEAL! Den SANTA VILLAINEN! KASHIN KOJI VS JIGEN ISHIKI OTSUTSUKI: BORUTO Kapitel 45

Så jag har läst Boruto manga nyligen. Det var den här medlemmen i en hemlig organisation Kara som heter Kashin Koji.

Många har spekulerat i att han är det

Jiraiya

eller hans klon (eller student / son, etc.)

De hävdar detta för att:

  1. Hans framträdande framför Boruto och truppen var med en kallad padda.
  2. Han vet hur man gör en Rasengan perfekt.

Har denna teori någon trovärdighet?

0

Visst, det finns tillfälligheter att Kashin Koji och Jiraiya kan vara desamma, men du måste också inse att Jiraiya dog och det var inget sätt att han överlevde efter kampen med Pain.

Smärta avslutade honom och det var slutet på Jiraiya, nu där Rasengan och paddan kallas på plats, det kan vara mycket möjligt att han kan ha varit en släkting till Jiraya, men som det ser ut kommer vi inte att få reda på vi får mer information.

1
  • 1 Efter att ha läst den igen skulle en liten kommentar jag göra vara att kanske Kashin Koji såg rasengan i förra striden och kanske läste det snabbt. Han verkar som en mycket skicklig ninja så det finns en möjlighet som kan hända.

Jag har hört dessa rykten också och för att vara ärlig verkar det som en rimlig teori. Men det finns två motverkande fakta för den teorin. Det första är att Jiraiyas kropp förlorades i havet när smärta förstörde ryggen med chakrastavar; så det är nästan omöjligt för någon att ha förvärvat hans DNA, förutom att de kanske fick det långt innan han dog (eller hur Kabuto ville få sitt DNA).

Det andra faktum är hur Kashin Kojis personlighet visas i mangan, till skillnad från Jiraiya. Om jag skulle beskriva hans personlighet, verkar Kashin Koji mer som en självcentrerad, "inget nonsens" typ av person som är seriös och mycket beräknad. Det är mycket kontrasterande med den roliga kärleksfulla, super pervy och sociala Jiraiya som vi alla känner.

Dessutom verkar det mycket osannolikt att Jiraiya hade en son, men sedan igen, eftersom Jiraiya var en sådan perv, kommer det inte att bli en överraskning att den enda ERO SENIN hade ett hemligt förhållande och något i linje med att Kashin föddes .

Ändå är teorin som jag tycker kan vara närmast att Kashin Koji kan vara en elev av Jiraiya Sensei. Eftersom Jiraiya kunde lära Naruto rasengan och kalla jutsu, vore det vettigt att antaga att han antagligen undervisade andra studenter också. Möjligheten att ERO SENIN hade ett par fler studenter åt sidan Mnato, Nagato och hans besättning, och Naruto är inte en långsökt idé. Låt oss inte glömma att efter att Jiraiya fått den stora Gamamarus vision om framtiden, bestämde han sig för att gå runt, resa och leta efter det så kallade "profetiens barn". Han kan ha haft ett par andra studenter under de år som han reste runt för att skriva böcker.

PS: Mina svar bygger på antaganden så det finns en möjlighet att jag kan vara riktigt nära eller helt fel i teorin.

0

I det sista kapitlet i mangan får vi faktiskt en ledtråd som knyter Kashin Koji till Konoha, vilket gör sakerna ännu mer intressanta och komplicerade samtidigt. Vad vi vet hittills är att:

  1. det finns en viss fysisk likhet mellan honom och Jiraya (håret, åldern, de två slår i ansikten som är exakt på samma plats - under deras ögon)
  2. de använder liknande jutsus: eldbaserade tekniker, Rasengan, padda kallar, förseglar jutsu
  3. medan hans partner fick vänta utanför byn eftersom hon inte kunde gå igenom Yamanaka-klanens barriär utan att upptäckas, hade Kashin Koji inga svårigheter att komma in i byn. Han sa det själv att alla som inte hade sitt chakra registrerat i Konohas säkerhetssystem inte skulle kunna komma in utan att utlösa larmet.

Så IMO, det kan vara en antydan om att han är en före detta shinobi från Konohagakure. Han vet också mycket om byn, vilket får mig att tänka att han kanske växte upp där eller något.

Naturligtvis kan vi inte dra slutsatsen att baserat på denna information är han Jiraiya, men det får oss säkert att undra över hans förflutna, hans koppling till bladet och hans identitet.

det kan vara jiraiya .. precis som vad som händer med ao ...

under krig som du kommer ihåg i kapitlet .. kara är redan i process. de räddade ao ... på grund av hans ögonanvändning byakugan ... de fixar honom och återupplivar hans kropp ...

kanske räddades jiraiya också av kara, och de fixar hans kropp som helt cyborge eller vad som helst. eftersom det verkar när han brukar få ut sin groda, så ser grodan ut som något annorlunda ... det ser ut som att grodan redan utvecklades så helt cyborg ... som du kommer ihåg när striden mellan naruto och sasuke och hinata till den mest kraftfulla otsutsuki var inte grodan som naruto förväntade sig komma ut den groda han kallade. men grodans son. och naruto frågar grodan var hans far varför han var den som fick en och inte sin far .. han sa till naruto att hans inte finns där för att han är upptagen ... ser du? det kan vara jiraiya. han känner naruto väl, han trodde att naruto var den som dödade den kraftfulla otsusuki. på grund av karma sigill hittades boruto, kashin vet hur karma sigill kan få. när de dödade en av de kraftfulla otsusuki ...