Anonim

R.Kellys exflicka Dominique Gardner säger att hennes mamma Michelle Kramer är en LIGARE hennes mamma SVAR!

Vi vet att ljus är smart och smart och nästan djävulskt? Men jag förstår inte varför Light ville ha Rem ur vägen?

Vad var hans motiv och vad skulle ha hänt om det gick fel?

Rem ville skydda Misa och skulle döda Light om han lät / orsakade Misa att dö. Misa var dock ett bra verktyg för Light och han kunde inte döda henne utan att väcka misstankar mot sig själv.

Ljus ville också att L skulle dö, men han kunde inte döda honom utan att veta hans riktiga namn. Rem kunde se allas namn med sina shinigami-ögon, men skulle inte döda någon om inte Misa var i trubbel. Så, Light satte Misa i trubbel och pressade Rem att döda L och Wastabi. Som ett resultat dog Rem och Light trodde att han inte hade fler människor i vägen.

Om Rem inte dödade L och Wastabi skulle Misa definitivt ha fångats igen och dödats. Det skulle ha varit mycket misstänksamhet mot Ljus, men han kan ha kunnat prata själv om det. Om han inte gjorde det skulle han också ha dött. Det var ett spel.

Eftersom Rem hotade att döda honom skulle något hända med Misa Misa. Om han planerade att använda Misa Misa som ett verktyg och kanske offra henne så småningom. Han måste få Rem ur vägen.

0

Misa Misa var ett användbart verktyg, men med Rem som alltid ville skydda henne och började verkligen ta hand om henne, kunde ljuset ändå inte använda henne, vilket skulle sätta henne i fara för Rem skulle döda honom den första chansen hon fick. För att kunna använda Misa och döda L fick han Misa tas in och "hotade" att lägga skulden på L att han hade gjort det. Att göra det och kanta Rem för att döda honom för att rädda Misa eftersom hon var den enda varelsen som kunde se L: s riktiga namn göra detta var att döda för fåglar med en sten som ständigt kom i vägen för Lights "goda arbete".