Anonim

Tú tienes la decisión de rendirte o seguir sólo tú bestämmer

Jag har just läst den nyaste Detective Conan-serien online. Det finns ett fall när Yumi ringer Shukichi och Sera ringer till sin bror samtidigt. När Yumi pratar med Shukichi håller Shukichi sin konversation för att någon annan ringer samtidigt. Sera ringer till sin bror men Seras bror stoppar också deras konversation eftersom han är i ett viktigt samtal med någon. Så betyder det att Seras bror är Shukichi Haneda?

1
  • * Ledsen för riktigt dålig grammatik xD

Vid denna tidpunkt, såvida inte Canon säger något annat, är det rimligt att anta att Seras bror är Shikichi Haneda. Men Gosho Aoyama vet säkert hur man vilseleder sina läsare, så det är definitivt inte en säker sak för mig. Se även Shukichi Haneda

5
  • Det svarar inte exakt på frågan. Är han eller är han inte?
  • @ Nolonar Det är poängen: det finns inget sätt att säga säkert. Jag har läst igenom det specifika kapitlet (aka-fil) och med tanke på hur Sera och Yumi beskriver deras respektive bror och ex-pojkvän, är det enligt min mening rimligt att dra slutsatsen att dessa två personer är en och samma. Som jag också skrev tycker mangaka i den serien om att lura sina läsare, och tills pojkvännen-att-vara-broren officiellt och obestridligt avslöjade är det här allt vi behöver gå vidare.
  • @Tive: Jag håller helt med dig, författaren pekar bevisen i den riktningen, men i det här arbetet lurade han läsarna många gånger och gjorde saker som detta. Ändå snälla, redigera din svar så att det tydligt står i början att "Det är fortfarande känt, eftersom det inte officiellt bekräftades eller nekades".
  • @ Sigfried666: gjort
  • @Tive ja, jag håller också med dig, hur jag tror att Shukichi är Seras bror också för att det finns en gång att Subaru Okiya / Shuichi Akai verkar intressant när han läste nyheterna om Shukichi Haneda fick sin Meijin-titel i shogi.