Anonim

REST OF SEASON RB Rankings + Playoff Schema || Vecka 10 Fantasy Fotboll

I Attack på TitanDe senaste mangakapitlen berättar Zeke för Eren att hans far ljög för honom och att han inte kände till sanningen. Varför är Zeke intresserad av Eren även när han kan kontrollera titaner och förvandlas till en?

1
  • Det sista mangakapitlet kan ha gett en förklaring till din fråga, men inga detaljer ännu så jag vill inte förstöra ..

Uppdatering: Detta backades ytterligare upp av händelserna i kapitel 87

Vad jag tycker är att enligt det senaste mangakapitlet (86)

Zeke och de andra krigarna försöker specifikt återta koordinaten från Grisha (och nu Eren). Han är också Erens halvbror (inte styvbror) men det verkar som om familjen inte är ett viktigt band till Zeke, eftersom han förrådde båda sina föräldrar.

8
  • 1 Det måste finnas skäl bakom svek, så jag tror inte att vi lätt kan få den typen av förhållanden från bordet.
  • @lentinant, förutom det faktum att han förrådde sina föräldrar som ett litet barn. Han har tydligt indoktrinerats av saken och är mer dedikerad till sitt uppdrag än en familjemedlem som han aldrig har träffat tidigare. Hela poängen med Warriors-uppdraget är att få Koordinaten.
  • Så tror du, han försöker ta emot Koordinat genom att lura Eren, att han har goda avsikter om honom? När allt kommer omkring, vad har hänt redan?
  • Öh nej. Jag tror att Zeke bara vill ha koordinaten från Eren och vill antingen döda honom eller låta honom gå med. Jag tror inte att Zeke känner någon lojalitet gentemot Eren och inte heller har goda avsikter för honom. Zekes mål är att ta tillbaka koordinaten och döda människorna inne i murarna.
  • Jag menar, varför tror du att Zeke sa Eren att han kommer att rädda honom? Vad han förväntar sig att uppnå med det?

Enligt det senaste mangakapitlet, 86,

Zeke är äldre styvbror till Eren. Han var barn till Grisha från tidigare fru, i "yttre världen". Zekes fulla motiv är fortfarande okända, men troligen fyller han empati med Eren, och tänker att hans bror också användes som verktyg av Grisha i hans strävan efter hämnd.

1
  • Antingen det eller så vill han Erens koordinater. Kan inte riktigt tänka på en annan anledning ...

Spoiler varning. I berättelsen sägs det att Zeke ...

... hjärntvättades av Marleyans regering när hans föräldrar, Grisha dan Dina Yeager, skickade honom för att bli spion genom att gå med i utbildningen för att vara krigare. Zeke trodde slutligen att vad deras far sa till honom var osann och slutade med att förråda dem.

Så jag tror att han berättade något sådant för Eren för ...

... han trodde det som Marleyan sa till honom var sant och han ville berätta för Eren att allt han visste från sin far var fel. Kanske ville han att Eren, den nuvarande innehavaren av The Founding Titan och The Attack Titan skulle vara Marleyan-allierade. Det är deras mål som vi hittills vet.

Men ...

Eftersom berättelsen inte har avslutats än kan andra möjligheter hända senare. Zeke är säkert full av hemligheter.

Zeke ville fortfarande ha Eren även om han kan kontrollera och förvandla titan kanske för att ...

... kraften i den grundande titanen eller vad de kallade som koordinat anses vara tusen gånger mer kraftfull när det gäller att kontrollera människor.

Kom ihåg då Zeke ...

... konfronterade Mike i Wall Rose? Titan krossade fortfarande Mike, till och med Zeke berättade att det inte borde. Hans titans styrande makt var så mycket svagare jämfört med den grundande titanen när den första kungen lyckades befalla miljontals kolossala titaner att göra väggen och modifierade minnena från människor som bodde i den.

Och jag antar Zekes styrka att kontrollera titaner ...

... har något att göra med det kungliga blodet som rinner inuti honom, eftersom det sägs att den tidigare innehavaren av vildtitan inte hade den typen av förmåga.

Zeke Yeager är Erens halvbror. Hans föräldrar är Grisha Yeager och en av kungarnas kungliga blod föregångare (som senare blir smiley titan som dödar Erens mamma och Hannes). Han förrådde sina föräldrar och fångade dem.

För att förstå varför:

I grund och botten finns det en ö där människorna trivs utanför de tre murarna. det här är det ursprungliga folket. folket som skyddas av de tre murarna (eldarna) menas ha förrått mänskligheten, så de kastades bort. De som stannade kvar på huvudön behandlades som om de var hundar. Efter att militären på huvudön dödade Grishas syster genom att mata henne till hundarna, svor Grisha att döda hela Marley (människor på huvudön som diskriminerar äldre). De insåg slutligen att de behöver koordinaterna från kungen (Whos bakom muren). Marley vill också ha koordinaterna, så de sätter ihop eldade soldater för att hämta koordinaterna. Soldaterna får makten från de åtta titaner som Marley-regeringen hade. Grisha planerade att använda sin son Zeke för att komma in i armén, bli en titan och sedan stjäla kungens makt för de äldre, men han råttar ut dem.

Sammanfattningsvis:

Zeke Yeager, Reiner, Annie och Bertholdt använder sina titankrafter för att försöka få koordinaterna från Eren. Han vill inte äta Eren, han vill att Eren ska inse att Marley-regeringen är den sanna regeringen och att både han och Zeke användes av sina föräldrar.

och det är därför Grisha är besatt av Eren

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.

En uppdatering med den senaste informationen från de senaste kapitlen.

Det avslöjades i Kapitel 114 det där

Zekes sanna plan var Eldias avlivning. Han trodde att det var den enda frälsningen för äldnerna. Han trodde också att utan eldare skulle det inte finnas mer lidande i världen.

Således sökte han Eren i ordning

för att övertyga Eren att delta i hans plan för eutanasi under hela Eldian-loppet. Han försökte också övertyga Eren om att det var den enda vägen till 'frälsning'. Marleys order att återställa Koordinaten var ett perfekt skydd för hans verkliga avsikter, eftersom ingen skulle misstänka varför han är intresserad av Eren, den nuvarande spelaren i Koordinaten.

Han måste ha

lyckades för som sett i de senaste kapitlen, är Eren nu i liga med Zeke efter att de pratade under Erens infiltration till Marley. Personligen tvivlar jag fortfarande på om det här är en ruse eller något. Titan-shifters kan se minnen från framtiden och det är möjligt att Eren kanske har sett eller känt till något via dessa minnen som gjorde att han stod vid sidan av Zeke.