Anonim

Dragon Ball Super All Gods of Destruction Age Prediction!

Jiren kunde slåss mot Goku och sätta honom i trubbel när han använde halv Ultra Instinct. Har Jiren också Ultra Instinct? Detta är ett skott från förhandsgranskningen av nästa avsnitt, där Goku använder fullständig Ultra Instinct-kamp mot Jiren. Har inte både Goku och Jiren samma typ av aura? Om så är fallet, betyder det att de båda har Ultra Instict?

Nej. Ultra Instinct ett tillstånd som gör att kroppen kan reagera helt på egen hand, med andra ord, det hjälper till att maximera reaktionstiden men när det gäller Goku verkar transformationen fungera som en kraftmultiplikator som gör honom absurd stark.

Jiren har däremot en Mycket bra reaktionstid och en absurd styrka. Det är detta som gör honom tillräckligt stark för att ta slag från Ultra Instinct Goku och att han kan undvika några av attackerna. Vi ser detta under striden mellan Jiren och Hit. Även när Hit försökte attackera från en annan dimension och till och med under sina tidshopp kunde Jiren fortfarande reagera omedelbart utan mycket ansträngning. Det var därför han kunde undvika några attacker från Ultra Instinct Omen Goku. De enda kämparna som har Ultra Instinct för närvarande skulle vara Angels och Goku.

1
  • Det verkar som att Anime lutar sig mot att formen är en manifestation av hans skicklighet med Ultra Instict, snarare än en gränsöverskridande transformation som låter honom använda den som den verkar vara, eftersom Ultra instict inte är en form för någon annan som använder den .