Anonim

ELITE BAITERS INTERNATIONAL INVITATIONAL PRO SCRIMS W13D3 | MOTIVERAD AV RRQ-SPONSORERAD AV TYCO & FTW

Jag vill fråga vem hon egentligen är. Allt jag vet är att hon är medlem i Aogiri.

4
  • "Vad är hennes avsikt med Kanekis liv?" - Det här är en fråga som bara kan besvaras med spekulation. Om du bara vill fråga om karaktären är det nog bra. Du bör också ange manga eller anime, eftersom de två har skiljt sig väsentligt.
  • Uhm, är det okej om jag lägger till den frågan? "Hennes avsikt?"
  • Eftersom det handlar om en framtida händelse (något som ännu inte släppts) skulle det sannolikt betraktas som främst opinionsbaserat.
  • Eftersom det är framtidsbaserat kommer jag inte att be om det "syftet". Tack igen .

Enligt Tokyo Ghoul Wiki heter hon Eto. Som en förkunnare är hon känd som

Enögd uggla,

och hennes mänskliga namn är

Sen Takatsuki.

Hon är också verkställande medlem av Aogiri-trädet.

Ganska betydande spoilers nedan.

"Flickan med den röda huven" som du hänvisar till är en "enögd ghoul", vilket betyder att de bara har en Kakugan eller ett glänsande öga där som en normal ghoul skulle ha två. Eto är den enda naturliga (hon föddes till en ghoul far (Yoshimura) och mänsklig mor (Ukina)) en eyed ghoul som vi känner till ännu. De andra ögon som vi känner till är Ken Kaneki och Kurona och Nashiro Yasuhisa, som alla blev ghouls efter operationer snarare än naturligt. Det sägs att enögda ghouls kan bli mycket kraftfullare än deras tvåögda motdelar. Eto är också en av få ghouls som kallas "kakuja", en ghoul som begår kannibalism och utvecklar en fyllig rustning som de kan aktivera på samma sätt som deras kagune. För många, inklusive CCG, är hon känd som enögonugglan. Eto är en högt rankad medlem i ghoulorganisationen Aogiri Tree och utan tvekan den mest kraftfulla. Medan hon lever i den mänskliga världen, går hon under namnet Sen Takatsuki, en anmärkningsvärd författare.

Du kommer att kunna läsa allt om henne på wikien, hoppas att det hjälpte!