Anonim

Skyttens fullmåne magiska val 2020

I fairy tail-universet ser vi kvinnliga himmelska magiker som Lucy, Yukino, Lyla, Sorano, etc, men vi ser inga manliga karaktärer med himmelsk andemagi. Så är den magiska himmelsandens magi exklusiv för kvinnor eller finns det också manliga himmelska magiker?

2
  • Som anges i Parth Srivastavs svar är Duke Everlue (den tidigare ägaren av jungfrunyckeln) en celektial trollkarl som visas i Fairytails tidiga kapitel.
  • Det är inte sant. Everlue öppnade Virgos gate. Så han använde självklart Celestial Spirit Magic. Även om hans primära magi som valts var hans Digger Magic. Det är inte som att vi inte har sett andra trollkarlar som använder mer än en typ av magi. Så jag antar att svaret är nej. Det är inte exklusivt för kvinnor.

Celestial Spirit Magic är en typ av magi där användaren kallar till Celestial Spirits genom att öppna sina grindar med hjälp av Celestial Spirit Gate Keys. Dessa nycklar är uppdelade i två klasser: de vanligaste silvernycklarna och de sällsynta guldnycklarna. Nycklar för himmelska sprit räknas i enheter (tillsammans utan hänsyn till guld eller silver), och en himmelsk andemage noteras av hur många enheter de har fått.

Celestial Spirit Magic är inte exklusivt för kvinnor, även om majoriteten av användare som visas i mangan är kvinnor.

Till exempel är Everlue och Zoldio två manliga karaktärer som hittills har använt Celestial Spirit-magi i mangan.

Komplett lista över användare http://fairytail.wikia.com/wiki/Celestial_Spirit_Magic

1
  • Tack för svaret. Det finns för många kvinnliga himmelska magiker som jag helt glömde Everlue och Zoldio.