Anonim

Kevin Gates fru Dreka Gates visar upp NY TATTOO! \ "Jag är så upphetsad att den är helt annorlunda! \"

jag vet det Vitt album 2 nyligen startat, men det verkar inte som att det har något att göra med det första vita albumet förutom att vara en liknande genre av musikrelaterade romantikhistorier.

Det ursprungliga vita albumet handlade om triangeln Yuki, Rina och Touya och det andra vita albumet verkar handla om tre olika personer, Setsuna, Haruki och Kazusa.

1
  • Med tanke på att frasen "White Album andra säsongen" kunde hänvisa till säsong 2 i anime eller till White Album 2, tog jag mig friheten att göra det tydligare i din fråga vilken du frågade om.

Det finns liten direkt relation mellan White Album 1 och 2. De är i samma serie och har några liknande teman, men handlingarna är orelaterade och alla karaktärer är nya (liksom en annan författare). Det finns några referenser till originalspelet, mestadels i form av musik, och det äger rum i samma universum 10 år senare, men det är i princip alla kopplingar. Det är inte alls nödvändigt att vara bekant med originalet för att titta på White Album 2.

Det bör påpekas att båda anime-anpassningarna ursprungligen är baserade på visuella romaner. De få referenser som fanns i VN-versionerna kunde mycket väl tas bort från anime. Det ursprungliga vita albumet kom ut 1998, medan White Album 2 ~ inledande kapitel ~ (den del som anpassas den här säsongen) släpptes 2010. Med tanke på den långa klyftan mellan White Album-spelet och anime (2008-2009) finns det vissa spekulationer om att den senare kan ha varit avsedd att öka hype för White Album 2.

1
  • Ahh, det är vettigt