Anonim

Ultra Instinct Goku vs Whis | Dragon Ball Super Chapter 68 Review & Speculation

Enligt Dragon Ball Supers manga kan Trunks förvandlas till SSJ2 som användes för att besegra Dabura och Babidi. När han reste till det förflutna visste han inte om Goku's SSJ3.

I kampen mot Zamasu och Black förvandlades han till en kraftfull Super Saiyan-form, ett ögonblick och kunde hantera en kamp med Zamasu, tydligen är detta inte en starkare transformation som SSJGSSJ (Super Saiyan Blue).

Denna omvandling har också en liknande Ki-aura av en Super Saiyan Blue, men han håller hår på en SSJ2. Så, vilken transformation är det här?

0

Transformationen är Super Trunks och görs bara av Trunks just nu. Kort sagt ser det ut som en halv super saiyan gudtransformation där hans kropp är klädd med gud ki men bara halvvägs vilket är anledningen till att han i denna omvandling har "tvåfärgad" aura som liknar en kaioken ssb. Enligt nedanstående

Det liknar väldigt mycket pseudo-super saiyan som beskrivs i wiki här wiki länk

Här är länken för att läsa om Super Trunks Super Trunks.

Just nu finns det inga verkliga bevis för att det är en transformation på gudnivå. Men det verkar drivas av mänsklighetens hopp.

Som citerat av wiki:

Efter att ha samlat kraften i ljus och hopp från mänskligheten fick Trunks en ny typ av kraft i denna form, som gjorde hans aura helt blå och hans kropp producerade blå energi runt honom.