Anonim

Naruto - All Chakra Natures (And Best User of Each Nature)

Efter en lång tid av hårt arbete får de flesta ninja ett andra naturelement. Medan Narutos första är vind, minns jag inte att hans andra nämndes.

Vad var Narutos andra naturförmåga?

Narutos naturliga tillhörighet är Vindfrigöring, som han lärde sig av Asuma Sarutobi att strömma in i sina vapen för att öka deras offensiva styrka.

Via Sex vägar Sage Mode, Naruto kan använda allt Fem naturomvandlingar, såväl som Yin Yang släpp. Han kan göra perfekt användning av den senare för att återuppliva livskrafterna, läka vem han än rör vid och till och med återställa saknade organ. Denna förmåga har dock sina gränser eftersom han inte kunde återställa helt Kanske Guy ben efter hans användning av Night Guyeller spara Obito Uchiha från Kaguya's All-Killing Ash Bones.

Med chakra från Tailed BeastsKan Naruto också använda Kekkei Genkai så som Magnetfrigöring, Lava Releaseoch Koka ut från Shukaku, Son Gok och Koku respektive.

ÖVRE VÄNSTRA: Sage Art: Magnet Release Rasengan
NEDRE VÄNSTRA: Sage Art: Lava Release Rasenshuriken
RÄTT: Kokfrigörande: oöverträffad styrka (Naruto använder i Manga endast från 2016-04-11)

3
  • 1 pffft,,, jag förstod precis att Rasengan ser ut som Devil Fruit: v
  • 1 ingen Spoiler-varning: /
  • För närvarande är detta svar fortfarande spoiler?

Jag tror att Rasengan är en vindteknik. För att lära sig Rasenshuriken måste Naruto fokusera på livsenergi.

Så jag tror att det finns två grundläggande element; en som Sasuke ökar ögonen som inkluderar blixt- och eldtekniker, och Naruto som är kroppen. Han har mer kontroll över sin fysiska styrka, men om Narutos andra förmåga skulle vara något skulle det vara livsenergin.

1
  • 1 Rasengan är faktiskt en tät massa chakra utan något chakraelement fäst vid det.Naruto lärde sig Rasenshruiken genom att kombinera sitt vindchakra med den täta, virvlande massan av chakra i Rasengan-tekniken. Narutos Sage-läge tillåter honom att använda sig av Rasenshruiken genom att kasta den istället för genom normal kontakt med en fiende, eftersom han skulle drabbas av tekniken om han använde den som om han skulle göra en normal Rasengan.

Tja, Kurama är inne i Naruto, och Kuramas chakra-natur är Vind och eld, så jag antar att det skulle vara eld.

1
  • Detta betyder inte att Naruto har en ärftlig eldchakra-natur. Om Kurama är Fire / Wind (som tror inte är helt kanon), kan Naruto bara utnyttja Kurmas Fire-natur; liknar hur han knackar på Shukakus Magnet Release

Varje ninja har minst två element; Kekkei Genkai och Tota utesluts eftersom de har element som kombinerar för att skapa en släppform.

Narutos andra element när jag tränade med Yamato och Kakashi innan man lärde sig salvia, skulle jag gissa vatten. Vatten slår eld, vind slår blixt och det är därför som Rasengan i deras kollision på taket gjorde mer skada än Chidori, och satte bort det faktum att Chidori var tänkt att vara en en-hit-död eftersom blixt förbättrar din hastighet och slående kraft medan vind gör att du kan klippa bättre som med Asumas knivar klädda i vindchakra.

2
  • 4 Det finns inga bevis som tyder någonstans på att Naruto lärde sig ett andra element innan striden med Madara.
  • 1 Det är helt falskt att "varje ninja har minst två element". Den enda grunden för att säga det är det faktum att Most Jonin har när de blivit Jonin har lärt sig att använda mer än 1 natur som sagt av Kakashi. Ditt naturliga element hindrar dig inte från att använda andra element, men vanligtvis om du har mer än ett naturligt element, har du också ett Kekkei Genkai, som inte släpps ut utan bara kombinerade element. Dessutom är Rasengan en icke-elementär Jutsu, den gjorde mer skada än Chidori eftersom den är en explosiv ström av chakra, istället för en genomborrning.